Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: winniethepooh, az összetevőket feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2015. február 12.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Természetes nude hatás ragyogó fénnyel. A zselés alaplakk után a zselés francia fedőlakkot alkalmazd , mint egy sima körömlakkot és tedd be a LED lámpa alá, és voilá a körmeid trendi francia stílusban tündökölnek.

Tiria

pmarcsi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. március 22.

Ez az egy fedőlakk nem tetszik ebből a termékcsaládból. Furi színe van szerintem is. Tartósnak ez is tartós, de én nem erre a színre számítottam.
Sebaj, anyukám körmeire használom el, neki tetszik. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 22.

Sebaj, anyukám körmeire használom el, neki tetszik. :)

Kunkom

2014. november 2.

Az elozo velemenyeket olvasva furcsa,de nekem tokeletes ,nude" szinuek a kormeim immaron jo par napja 1retegbe felkenve.Ami nalam fura ,hogy ilyen szep es fenyes a mai napig.Sokat mosogatok itthon es kormeim a munkaban is elegge igenybe vannak veve (vendeglatasban dolgozok).Korabban OPI es Crystalnails gellakkal voltak kormeim festve es par nap utan mar kezdett el lepattogzodni.Na ez most nem tortent meg a 4.nap utan sem!Szoval a termek natur es fenyes szint ad kormeimnek,ami a hetkoznapokban nem is gond.En ilyen arert vmi rosszra szamitottam,de nagyot csalodtam jo ertelemben veve:-)En ala semmit sem kentem,csak bufferoltam es zsirtalanitottam.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. november 2.

Happiness28

2014. július 16.

A színe nem szép , inkább sárgás , mint természetes rózsaszínes . Egy rétegbe nem is fed , ami azért csúnya , mivel azért nem teljesen átlátszó . Ez jön le a legkönnyebben magától . A legrosszabb gél lakk a gel nails at home termékek között.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 16.

bandita

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. június 18.

Fú, ez gáz!
Az Essence otthoni géllakk-készlet többi elemét nagyon kedvelem, de ez maga a megtestesült förmedvény!
A termék dobozán a színes ábra egy szép rózsaszín franciamanikűr-körmöt ábrázol, gondoltam biztos ilyen lesz, de nem!!!!!
OKKERSÁRGA színű!
Elnézést, hogy csillagozok úgy, hogy nem próbáltam ki teljes valójában, de felkentem, konstatáltam, hogy romlott sajt színe van és letöröltem, mielőtt lámpázhattam volna.
Iszonyat csalódás, ez nem francia manikűr hatású lakk, nagyon igénytelen!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. június 18.

Fú, ez gáz!
OKKERSÁRGA színű!
Iszonyat csalódás, ez nem francia manikűr hatású lakk, nagyon igénytelen!

dnoule

2014. június 17.

Azt kell mondjam h semmit nem ér... Nagyon elcsúnyitja.. Fura színe van ami nem adja a körömlakk színét.. Csalódás volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. június 17.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Isopropyl Alcohol
Illatanyagok: Isopropyl Alcohol
Színezékek: Iron Oxides, Titanium Dioxide / CI 77891

A gyártó szerint az összetevő lehetővé teszi azt, hogy kemény, rugalmas és tartós kivitelű legyen egy termék. Nagyon ellenálló a víznek és az ultraibolya sugárzásnak. Megakadályozza a kopást, sérüléseket, karcokat a felületen. Az összetevővel jellemzően körömlakkokban találkozhatunk.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Vasból és oxigénből álló keverék, amelyeket a kozmetikumokban (piros, sárga és fekete) színezőanyagként használnak már az 1900-as évek óta. Bár a vas-oxidok természetesen fordulnak elő, a kozmetikumokban használt formák jellemzően szintetikusak annak érdekében, hogy elkerüljék a természetesen előforduló vasoxidokban található szennyeződéseket.