Essence Gyorsan Száradó Fedőlakk
Ár: | 649 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: gendur.berni, Módosítva: 2016. augusztus 29.
Kiszerelés: | 8 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Könnyen fixálhatod kedvenc körömlakkodat vagy a díszítő matricákat ezzel a fedőlakkal. Szuper gyorsan szárad, és hihetetlen fényt ad körmeidnek. Azonnal fixálja a körömlakkot.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Egyetértek az összes előttem szólóval, aki negatívan értékelte. Borzalmas.

Egyetértek az összes előttem szólóval, aki negatívan értékelte. Borzalmas.

Valami nagyon félrement ennél a terméknél, egy cseppet sem szárad gyorsabban, sőt, akármilyen vékony rétegben kenem, még több ideig tart a száradása mint egy noname fedőlakknak. Ráadásul elég hamar besűrűsödött még úgy is, hogy fénytől elzárva, szekrényben tartom.

Nekem nem volt buborékos a végeredmény, de semmivel sem gyorsítja meg a száradást, ha nem óvatosan kenem akkor elkeni az alatta lévő réteget. Biztos hogy nem veszem újra

Buborékos akárhogy kenem és rettentő sokáig tart mire megszárad. Hónapokkal ezelőtt vettem, adtam neki pár esélyt, de nemrég kidobtam mert elkezdett beszáradni.

Én is csak sajnálkozni tudok, hogy nem olvastam a véleményeket erről a "szuper" fedőlakkról. Sosem szárad meg és buborékos lesz a végeredmény. Pár használat után a kukában landolt nehogy még több esélyt kapjon.

Jobb lett volna, ha vásárlás előtt utánaolvasok, de sajnos nem így tettem. Ha utánaolvasok biztos nem adok ezért 600 forintot.
Elsőre szerintem iszonyat folyós, ha nem tudnám, hogy lakk, azt hinném víz van az üvegben. Mondjuk ez még nem is lenne baj, a sokk akkor jött, amikor mintás volt a körmöm, és rákentem, hogy lefedje. Az egészet elkente. A megszáradt lakkot(!). Ráadásul nem is száradt gyorsan.
Azért adtam neki még egy esélyt. Mondom biztos nem száradt meg teljesen a lakk. Most egy egész napot vártam, és csak azután kentem föl. Föloldotta! Föloldotta az egy napos megszáradt lakkot!
Ráadásul tényleg nem szárad meg. Egyszer zuhanyzás előtt 3-4 órával kentem föl, és zuhanyzás után megmaradt rajta a vízsugár nyoma.
És ami nekem a legérdekesebb, hogy teljesen színtelen volt, amikor megvettem. Most meg enyhén fehéres, olyan "zavaros", fingom nincs hogy mondják ezt. (Gondolom a föloldott lakk lehet, ami az ecseten volt, de nem is használtam fehér lakkal. Rejtély.) Ellenben nekem pont megfelelően fényes, ezért kap egy csillagot. Amúgy még azt se nagyon érdemelné meg.

Csodaszép

Csodaszép

Elolvashattam volna a vèlemènyeket, mielőtt megvettem. A legkevèsbè sem szárad gyorsan, sőt... Boborèkos lesz, ezáltal a vègeredmèny csúnya.
Igazából azèrt döntöttem emellett, mert átlátszó az üvege, szemben a korábbi essence fedőlakkommal, amin a papírja/fóliája miatt nem látszik mennyi van benne. Kár èrte. Egy csillag.

Mivel az essence BTGN fedőlakkja megszűnt gondoltam maradok a márkánàl és kipróbálom ezt.. Hát csak annyit mondhatok hogy ég és föld..
Már elsőre sem voltam vele megelégedve de tegnap alvàs előtt 2-3 órával csináltam meg a körmeimet, 2
réteg, semmi extra és ez a quick dry. Szépen csillogtak, gondoltam most jó lesz aztán mikor reggel felkeltem és a
bal kezemen az összes körmöm és a jobbon 3 köröm párnanyomos volt..
Hát köszönöm
szépen ez nem.. Most a lábamra tettem, hátha ott megmarad, ha nem akkor kuka..

bal kezemen az összes körmöm és a jobbon 3 köröm párnanyomos volt..
Hát köszönöm
szépen ez nem.. Most a lábamra tettem, hátha ott megmarad, ha nem akkor kuka..

Egyetértek az előttem szólóval. Borzalmas, még hogy gyorsan száradó. Inkább egyáltalán soha meg nem száradó fedőlakk nevet adnám neki. Tényleg buborékos lesz és még csak nem is mondanám fényesnek se. Kuka..

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: DimethiconeSzilikonok: Dimethicone
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, MEK
Színezékek: CI 60725
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
Izopropil-alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő. Paula Begoun a szárító, irritáló összetevők közé sorolja.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)