Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Smokey 2in1 Khol Ceruza
Ár: | 949 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: pomme, Módosítva: 2019. július 31.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
A khol ceruza két termékelőnyt testesít meg egy termékben: olyan lágyan és könnyedén lehet alkalmazni, akár egy egyszerű szemceruzát, ugyanakkor ez a ceruza olyan intenzíven pigmentált akár egy szemhéjtus. a mélyfekete textúra ideális bármilyen tusvonal vagy füstös smink elkészítéséhez. a kúp alakú végnek köszönhetően nincs szükség a ceruza hegyezésére.
Ethylhexyl Palmitate
Disteardimonium Hectorite
Propylene Carbonate
CI 77499
sz
Ez egy őszinte "jajjistenemmiért"
Én is akciósan jutottam hozzá. Pandaszem-csinálásban verhetetlen, még úgy is, ha alulra nem is rakok belőle, csak felülre egy kicsit. Általában a szemem alatt több van mint a szememen, sajnos nem ez az a kinézet, ami úgy érzem jól állna nekem. Csakis azért nem egy csillag, mert olcsó volt, de ha belegondolok, lehet még az a 340 forint sem érte meg azt a sok bosszankodást amit ez okozott...

Ez egy őszinte "jajjistenemmiért"

kiárusítás, 349.-
Csak így érte meg, nem bánom, hogy nem lesz többé.
Mászik, pigmentáltság sem az egekben.
Szemhéjalapozóval adok neki egy esélyt még, de ha simán kihúzom a szemem, nem szeretek alapozni.

kiárusítás, 349.-
Csak így érte meg, nem bánom, hogy nem lesz többé.
Mászik, pigmentáltság sem az egekben.

Vagy én vagyok béna, vagy én vagyok béna. :) Nem tartós, nem lehet vele vékony vonalat húzni, satírnál maszatol. Hidegben dermed, melegben folyik, táskámban meg mindenféle állagot felvesz. Nem vesze újra. Színe szép, ezért 2 csillag.

Nagyon krémes állaga van,könnyű vele dolgozni. Talán eddig az egyik legjobb szemceruzám! :)

Nagyon szép, pigmentált, de a boltokban mind fel van bontva és szét van törve, így nehéz olyat találni ami még tiszta és nem használt. Én a felső szemhélyamat szoktam kihúzni vele egy essence tusecsettel és tökéletes. Aki nagyon természetes sminket akar, annak ajánlom szempillaspirállal használva. :)
Negatívum, hogy ecset nélkül nem túl könnyű használni és nagyon vastag még így is, de ez csak izlés és sminkelési tehetség kérdése.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Alkoholok: OctyldodecanolEmolliensek: Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Castor Oil, Octyldodecanol, Synthetic Wax
Emulgeálószerek: Hydrogenated Castor Oil
Tisztítószerek: Hydrogenated Castor Oil
Illatanyagok: Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecanol
Színezékek: CI 77499
Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként. A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)
Ricinusolaj. Bőrpuhító (emollient) anyag, emulgeálószer, felületaktív anyag és sűrűség szabályozó. A ricinusolajnak a bőrön ragadós érzete lehet.
Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.
Petrolatum alapú (vazelin) viasz. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő segédanyag, mely sima textúrát és félszilárd állagot biztosít a termékeknek. Gyakran használják a Paraffin alternatívájaként, mivel finomabb mikrokristályokból épül fel, ezáltal sokkal sűrűbb, viszkózusabb és ruganyosabb az állaga.
Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.
A kandelilla viasz egy természetes viasz, melyet Mexikóban őshonos kétféle kutyatej leveléből állítanak elő. A kandelilla viasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítő és emollient anyagként. Ezen kívül a CosIng besorolása szerint még szövet összehúzó, felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és bőrkondícionáló anyag is.
Mesterséges viasz, mely különböző szénhidrogének komplex keveréke. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, megkötő (a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”) és bőrpuhító (emollient) funkciói vannak a krémekben.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag
Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.