Sminkek szemre

Essence Smokey 2in1 Khol Ceruza

3.2
Hozzáadva 2019.07.31.by

pomme

A khol ceruza két termékelőnyt testesít meg egy termékben: olyan lágyan és könnyedén lehet alkalmazni, akár egy egyszerű szemceruzát, ugyanakkor ez a ceruza olyan intenzíven pigmentált akár egy szemhéjtus. a mélyfekete textúra ideális bármilyen tusvonal vagy füstös smink elkészítéséhez. a kúp alakú végnek köszönhetően nincs szükség a ceruza hegyezésére.

2017.03.03. 21:14

Ez egy őszinte "jajjistenemmiért"Én is akciósan jutottam hozzá. Pandaszem-csinálásban verhetetlen, még úgy is, ha alulra nem is rakok belőle, csak felülre egy kicsit. Általában a szemem alatt több van mint a szememen, sajnos nem ez az a kinézet, ami úgy érzem jól állna nekem. Csakis azért nem egy csillag, mert olcsó volt, de ha belegondolok, lehet még az a 340 forint sem érte meg azt a sok bosszankodást amit ez okozott...

2017.01.24. 17:50

kiárusítás, 349.-Csak így érte meg, nem bánom, hogy nem lesz többé.Mászik, pigmentáltság sem az egekben.Szemhéjalapozóval adok neki egy esélyt még, de ha simán kihúzom a szemem, nem szeretek alapozni.

Utoljára szerkesztve: 2016.11.21. 08:26 - 2016.11.21. 08:25

Vagy én vagyok béna, vagy én vagyok béna. :) Nem tartós, nem lehet vele vékony vonalat húzni, satírnál maszatol. Hidegben dermed, melegben folyik, táskámban meg mindenféle állagot felvesz. Nem vesze újra. Színe szép, ezért 2 csillag.

2016.10.23. 20:50

Nagyon krémes állaga van,könnyű vele dolgozni. Talán eddig az egyik legjobb szemceruzám! :)

2016.07.07. 13:28

Nagyon szép, pigmentált, de a boltokban mind fel van bontva és szét van törve, így nehéz olyat találni ami még tiszta és nem használt. Én a felső szemhélyamat szoktam kihúzni vele egy essence tusecsettel és tökéletes. Aki nagyon természetes sminket akar, annak ajánlom szempillaspirállal használva. :) Negatívum, hogy ecset nélkül nem túl könnyű használni és nagyon vastag még így is, de ez csak izlés és sminkelési tehetség kérdése.