szgfodrasz
A szemkörnyékápoló gél természetes kolosztrumot, kőrisfakéreg kivonatot és hialuronsavat tartalmaz. Segít csökkenteni a szem alatti táskák méretét, és élénkebbnek mutatja a fáradtnak tűnő szemet.
2016.10.27. 19:01
Nagyon szeretem ezt a szemkörnyékápolót. Nem gyullad be a szemem, akkor se ha a krém véletlenül belekerül
Utoljára szerkesztve: 2013.04.01. 08:15 - 2013.01.09. 10:50
Nagyon sok szemkörnyékápolót kipróbáltam már..de sajnos mindegyikre allergiás lettem. Pl.: La-roche posay, Eucerin, Vichy, Bioderma, Babe....és még sorolhatnám.....Félve próbáltam ki ezt a terméket...és szerencsére semmiféle allergiás reakció nem alakult ki. Tökéletes a krém. Könnyen felvihető, hamar felszívódik. Nem hagy semmi zsíros, fényes külső hatást. Az eredmény szép feszes szemkörnyék... A szemkörnyékem koromnál fogva már kicsit ráncos..és mivel nem nagyon tudtam kenni semmivel, így elég száraz, petyhüt. A ránctalanító hatásról később beszámolok majd, a folyamatos használat után...de a petyhütség már sokat javult az első héten. Ajánlom az "érzékeny szemkörnyékűeknek"!!! Én biztos, hogy maradok ennél.Friss vélemény: Január eleje óta használom ezt a terméket. 30 ml-es kis üvegben még mindig van kb. 1 hétre való termék..tehát a 30 ml. 3 hónapra elég, napi 2X-i használat mellett. Amióta ezt használom, reggelente nem volt ödémás a szemem, a rácaim is csökkentek..(de nekem nem ez volt az elsődleges, hanem, hogy ne legyen allergiám...és a mai napig nincs is!), petyhütség is javult nagyon sokat! Tehát ajánlom az érzékeny szemkörnyékű sorstársaimnak. Ár/érték arányban: 2.100 Ft/ hó...és ha akció van..akkor 1.100 Ft/ hó..Szerintem ez nagyon jó ár!! Járjatok utána a lehetőségeknek!