Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Púderek
Lelőhely: Estée lauder szaküzlet, parfümériák

Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder

4.1
Hozzáadva 2016.05.13.by

médea

14 g

Matt finist ad és megakadályozza a bőr kifényesedését.

11 000 Ft-tól

2020.02.01. 11:29

Nem rossz púder, amolyan "egynek jó"... Száraz bőrre egyáltalán nem ajánlom, túlságosan mattítja az arcot. Ami még számomra negatív tulajdonság, hogy nagyon gyorsan fogy, pedig ugyanúgy használtam, mint bármilyen más púdert.

2019.12.26. 21:37

Nagyon szép színekben kapható, a fedése is megfelelő, szép, egységes. Mattításra azonban kevésbé szeretem használni, mert kevésbé hatékony. Zsíros bőrre kevésbé ajánlom. Ha szárazabb lenne a bőröm, szívesen használnám, azonban így marad a Fenty fixáló púdere, nekem ez és az E.l.f. poreless prinere tudja kordában tartani a zsírosodást, átfénylést a Double Wear alapozó használatakor.

2018.12.02. 17:17

Egész napon át tartó matt hatást nem vártam tőle, pár óráig bírja utána púdereznem kell. Én leginkább bőrszín kiegyenlítésre használom, mert nem szeretek sok alapozót használni és ez a púder egy kis plusz fedést ad.

2018.05.29. 10:07

Nem rossz, nem rossz, de nem is a tuti. A szilika-púder vált be legjobban az olajosodás visszafogására, de az por formában van és eleve nehéz kezelni, nemhogy táskában vinni és frissíteni vele. Ez a kompakt lett volna a hurcibálós darab. Nem volt még nagy meleg mikor még megfelelően teljesített, olyan 23-25 fok, száraz időben. A textúrája nem látszik, szerencsére, finom az anyag és szép a bőrömön az alapozó vagy bb krém fölött. De nem tart elegendő ideig. Sajnos max. 2 óra múlva már fényesedik, később tovább olajosodik. Ha nem egy Lauder cucc lenne, akkor még egy 4-est kiszorítanék, de így csak 3-ast érdemel. Ja, és nem bolti árat adtam érte, ezért nem vagyok mérges. Teljes áron megvéve kicsit tépném a hajamat miatta.

2016.11.24. 10:31

A joy napi akció keretein belül beruháztam a DW alapozóra és eredetileg a hozzá tartozó púdert akartam megvenni, de az eladóhölgy rábeszélt, hogy a kettő együtt nagyon maszkos lenne így ezt ajánlotta. Örülök, hogy így tett, mert a többi alapozómmal is remekül működik, és önmagában is nagyon szép.

2016.06.04. 16:14

Nekem alapjában véve elég zsíros a bőröm és egy púder sem mattította rendesen. A 02-es light medium van meg és kb. kétszer használtam és nagyon tetszett a hatása, nem volt semmi irritáló fény az arcomon, mert gyönyörűen mattít. Bár nekem a nap folyamán átfénylett az arcom, de nagyon szépen tartósítja a sminket és puha, bársonyos hatást kelt. Mégis eladom, mert habár igazodik a bőröm színéhez, látszott hogy kicsit sötétebb ( még egy termék, amelyik hóka bőrre sötét...hozzáírom a listához :( ) Nekem nagyon könnyen kipirosodik a bőröm, elég érzékeny, de ezzel nem volt semmi gond. :)