Lemosók, Tonikok

Estée Lauder Re-Nutriv Hydrating Foam Cleanser

Hozzáadva 2022.12.06.by

Valeria

• Habzó arclemosó.
  • Alaposan, mégis gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket, hogy bőröd puha és sima legyen.
  • Ideális kezdet a luxus bőrápolási rutinodban.
  • Előkészíti a bőrt a további lépésekhez, és elősegíti a Re-Nutriv termékek hatékonyságának optimalizálását.
23 800 Ft-tól

2023.08.12. 07:51

Még Karácsony környékén kaptam rendelés mellé egy mini termékekből álló csomagot, és ebből is volt benne egy 30 ml-s. Engem nem győzött meg, számomra túl illatos volt, és szárította a bőrömet. Pozitívum, hogy kis mennyiség is elég, mert jól felhabzik, és jól is tisztít. De ennyi, ennél többet nem tud. Ennyi pénzt, amibe kerül, sose adnék ki érte, ma már nagyon jó lemosók vannak ennek az árnak a töredékéért is.

2023.05.13. 11:40

Egy vásárláshoz kaptam tavaly krémmintákkal együtt egy 30 ml-est. A télen elővettem reggeli és esti arcmosáshoz. Nem volt rossz, de azért nekem nem volt az igazi. Az illata finom, állaga krémes, habos, kevés is elegendő a sminktelen vagy kevés sminkmaradékos arcra második tisztítónak. Mégsem szeretem a csúszós réteget, ami sokáig kell mossak, hogy teljesen lejöjjön, közben nagy az esély, hogy bejut a szemembe is. Egyszer megtörtént, eléggé csípett, többet ott nem használtam. Ph érték ide vagy oda én maradok a tömbszappannál, ha tehetem olyannál, ami visszazsírozó, mert puhán tartja a bőrömet, nem mellesleg olcsó és megfelel. Most a drogéria nyert a luxussal szemben.

2022.12.05. 10:27

Itt kell megjegyeznem, mennyire hiányzik a Re-Nutriv Creme Cleanser, amit a közelmúltban vontak ki a forgalomból. (Akinek van eladó, írjon:)Ez a habzó arclemosó a maga műfajában egyébként jó, létezik jobb, de ez is minőségi termék. Ár-érték aránya rendben van, használtam és használom a továbbiakban is, más lemosók mellett.