Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Testápolók

Estrea Hidratáló Testápoló Shea Vajjal és Jojoba Olajjal

4.5
Hozzáadva 2015.06.23.by

balzs.simon

Hidratáló testápoló, mely a természetes shea vaj és a jojoba olaj jótékony hatásaival hosszantartóan hidratálja a száraz bőrt. Nyugtató hatású, shea vaj természetes módon fényvédő faktorral rendelkezik, A, E és F - vitaminokban gazdag. A termék nem tartalmaz parabéneket, kőolajszármazékokat, szintetikus színező anyagokat, és szilikont.

A termék kifejezetten ajánlott érzékeny bőrre. Ecocert ® minősítésű tartósítószer és allergénmentes illatanyag tartalmú krém.

2019.03.27. 15:22

Szépen hidratálja a száraz bőröm, viszont nehezen szívódik fel.

Utoljára szerkesztve: 2016.11.29. 22:01 - 2016.11.29. 22:01

Az őszi-téli időszak közeledtével szükségem volt egy nem zuhanyzás közbeni testápolóra, gondoltam, kipróbálom. Magyar termék, kedvező áron, szimpatikus összetevőlistával, CRUELTY FREE. Nekem ezek mind-mind fontos szempontok voltak, így hát adtam egy esélyt neki és kellemesen csalódtam. Azt mondanám, hogy állagra hasonlóan jól eltalálták, mint a kézkrémet: nem túl vízes, híg, de nem is túl zsíros vagy tömény. Aránylag könnyen felszívódik és kellemesen hidratálja a normál bőröm. A kézkrémmel ellentétben ebben van valamennyi illatanyag, de egyáltalán nem tolakodó, visszafogott.