Sminkek szemre

8 g

Négy szemhéjpúdert tartalmazó paletta

$11-tól

2018.02.25. 19:30

Kint vásároltam Koreában, 2 félét is megvettem, 02 Orange party és 05 Tone and pink változatban. Imádom az Etude House összes szemhéjpúderét, a Look at my eyes single shadow-kat is, de ezek a 4-es mini paletták remek színkombinációkkal nagyon praktikusak. Főleg, hogy narancs és a barack árnyalatait itthon amúgy sem lehet kapni. Hihetetlen, hogy ilyen olcsón ilyen jó minőségű terméket lehet venni. Nem kell hozzá szemhéj primer, ujjal simán szépen fel lehet vinni, akár több színt rétegezve is. Egész nap hibátlan, nem ül be a szemredőbe, pedig nekem már öregebb a bőröm, és a csillámos színek sem peregnek a szem alá. Már egész gyűjteményem van EH szemhéjfestékekből, nem lehet megállni, csak ajánlani tudom mindenkinek.

2018.02.17. 15:50

Egy koreai barátnőmtől kaptam ajándékba. A másik két paletta, amit rendszeresen használok (Maybelline és Makeup Revolution) teljesen elbújhat mellette. Gyönyörű színek, tökéletesen pigmentált és egyáltalán nem porzik. Komolyan gondolkodok azon, hogy beszerzem a nagyobb palettájukat is. Sajnálom, hogy Magyarországon nem lehet olyan egyszerűen hozzájutni a koreai sminktermékekhez, pedig mérföldekkel jobb minőséget kínálnak azoknál, mint amiket nálunk lehet kapni a drogériákban és teljesen megfizethető az áruk is.

Utoljára szerkesztve: 2016.04.20. 18:00 - 2016.04.20. 17:55

Két változatban rendeltem meg, a 01 dried rose-t és a 02 orange party-t. Mindkettő olyan színeket tartalmaz, amiket nem lehet könnyen itthon találni. Mindegyik palettában van kettő matt, egy natur alapszínű, egy élénk színű, egy szatén hatású, és egy csillámokat tartalmazó szemhéjpúdert. A színek nagyon jól kombinálhatóak, gyönyörűen keverhetőek, rétegezhetőek egymásra. Sőt, kötelezővé tenném mindenkinek, aki megrendeli, hogy rétegezze a színeket egymásra, ahogy az termék útmutatóban :) Nagyon jól összeválogatott szemhéjpúderekből áll mindegyik paletta. Öröm használni, mert a színek együtt is, és önmagukban is megállják a helyüket. Kedvem szerint kombinálhatom őket. Krémes tapintású szemhéjpúderek, közepesen pigmentáltak, nehéz velük túlzásba esni, így az erősebb színek hétköznap is hordhatóak. Hiába nem magasan pigmetntált termék mégsem említhető néhány drogériás márka szemhéjpúdereivel egylapon. Könnyen fel lehet vinni, szépen keverednek, nem poroznak. A csillám sem hullik le a napvégére, és egészen decens, hordható. Primert nem igényel, sőt csak nehezebb felvinni rá. Legszebben az ujjaimmal tudom felvinni. Termékektől olajos szemhéjjamon nem gyűlik össze a redőben estére sem. Nem bántam meg egy másodpercig sem. Még két változatban kapható, az egyik barnákat, a másik rózsaszíneket tartalmaz. De valahol meg kell húznom a határt, és próbálom elkerülni, hogy megrendeljem a másik két változatot is.