Körömlakkok, lemosók

Eveline Cosmetics 8in1 Total Action Sensitive Intensive Nail Hardener

4.8
Hozzáadva 2018.10.12.by

jkrisztie2

A bestseller 8in1 Total Action érzékeny változatát törékeny körmökre szánták. Egyedülálló formulája természetes aldehidet tartalmaz, amely beépül a köröm szerkezetébe, hatékonyan regenerálva és helyreállítva azt. Merevíti, maximálisan keményíti és segíti a növekedését. Javítja a rugalmasságot, így a körmök jobban ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Véd a repedezéssel, töredezéssel és kettéhasadással szemben. Segít helyreállítani a sérült és matt körmök sima felületét és fényét. Védelmi réteget hoz létre, amely ellenáll a kopásnak és elhasználódásnak. Körömlakk alá használva erősíti annak színét és meghosszabbítja tartósságát.

2022.08.08. 14:37

Sally Hansen vagy OPI körömerősítőben gondolkodtam, nézegettem őket dmben, Douglasban, de végül örülök, hogy amikor elszántam magam, Rossmannban voltam éppen, és ott csak Eveline volt! Végignéztem a választékot, nem néztem krémmániás értékelést, mégis a Sensitve-nél kötöttem ki. Szép fényt ad, naponta kenek fel egy-egy réteget, 3 napig, utána fent hagyom még pár napig, lemosom és újrakezdem. Nagyon szépen véd, fényesít, és egyáltalán nem kopik! Még takarítás és súrolás után is gyönyörűen ragyognak a körmeim. Az erősítő hatásával is elégedett vagyok, keményebbnek érződnek a körmeim és azóta nem tört be. Nekem a végcél az lenne, hogy ne kelljen csutkára vágni mindig a körmeimet, hanem megerősödjön annyira, hogy az ujjbegyeim végéig kiérjen. Szóval nem extrák az elvárások, de elég gyenge a kiindulási alap...Az ecset nagyon jó, a lakk állaga is, nem büdös, gyorsan szárad, gyönyörű fényes védőréteget képez. Nagyon szuper, ajánlom!

2022.08.01. 06:17

Örök darab! Lábamra használom mert a kezemen műköröm van és konkrétan addig marad fent vele a sima lakk mintha géllakk lenne , tehát bármeddig , nem pattog le, csak simán lenő! Csoda! Bika erős a köröm a lábamon pedig régebben mindig betört a szélén olyan lemezes volt..

2022.06.06. 07:50

Február közepe óta használom heti szinten. Elsősorban körömerősítés céljából, nagyon szépen rendbe rakta a körmeim. Amióta megvan ezt használom alaplakknak és tökéletesen működik.Biztos újra fogom venni.

2021.02.15. 17:38

Két évnyi folyamatos géllakozás után döntöttem úgy, hogy most pihentetni fogom az eléggé megviselődött körmeimet és akkor kezdtem kutatni ápoló lakkok után és találtam rá erre a csodára a Notinon. Nagyon szépen helyrehozta a körmeimet, már az első használat után láttam a jótékony hatását. Ráadásul nincs rossz illata és nagyon jó áron lehet hozzájutni.

2020.06.09. 12:23

Tavaly évvége óta ezt használom alaplakknak. Azóta még nem sűrűsödött be, és szinte hihetetlen, de egyharmada hiányzik csak, pedig heti szinten lakkozom a körmeimet. Kiegyenlíti a körmökön lévő egyenetlenségeket, és a felkent lakkok is jobban „kidobják” a színüket általa. Az ecsetével nagyon könnyű dolgozni, finoman veszi fel a szükséges mennyiséget, illetve azt a körmökön ideális mennyiségben is adja le. Biztosan újraveszem!

2020.05.14. 16:30

Nagyon szép fényt ad a körmeimnek, és nincs annyira irritáló erős szaga, mint az elődjének (bár az is nagyon hatásos volt nekem, de ha két rétegben kentem fel előfordult egy idő után, hogy fájtak tőle a körmeim, szinte égetett....). Örülök, hogy elkészült az új verzió!