Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Termoaktív Derék, Has, Fenékformázó Szérum
Ár: | 2290 Ft | Kategória: | Testápolók | |||
Kiszerelés: | 250 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann, online | Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Rege, Módosítva: 2018. augusztus 14.
Kiszerelés: | 250 ml | |
Lelőhely: | Rossmann, online | |
Kategória: | Testápolók | |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Háromlépcsős formázó kúra.
- Redukálja a zsírszöveteket, karcsúsítja és formázza a derék vonalait.
- Megemeli a feneket és láthatóan korrigálja a formáját.
- Jelentősen csökkenti a cellulitot és javítja a bőr feszességét, rugalmasságát.
Aktív összetevők:
Thermo Fat Burner- eltávolítja az elraktározott lipideket. Felmelegíti a bőrt, aminek köszönhetően a hatóanyagok gyorsan behatolnak a bőrbe, maximálisan gyorsítva a zsírszövetek redukálását.
MDL komplex - kisimítja a bőr egyenetlenségeit, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.
Koffein- stimulálja a metabolizmust, égeti a zsírsejteket.
Repkény és zsurló kivonat - elősegíti a kollagén és elasztin termelést.
Laminaria alga - gazdag ásványi sókban, mélyen hidratál, csillapít és eltávolítja a toxinokat a szövetekből, ráadásul erősíti a bőrt.
Water / Aqua
Hedera Helix (Ivy) Extract
Hydrolyzed Wheat Protein
Centella Asiatica (Gotu Kola)
Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf Extract
CI 16255
sz
Limonene
i
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Már több éve használom, a bikini szezonhoz közeledve szoktam kezdeni. Ár/ mennyiség/ hatékonyság arányban szerintem verhetetlen. Természetesen rendszeres mozgás és jó étrend mellett van értelme használni, így pár hét rendszeres használat után szerintem már látványosan simít és feszesít. A melegítő hatása tényleg nagyon erős, főleg, ha vastagabban kened és már melegebb az idő is, az érzékenyebb bőrterületeken, hajlatoknál érdemes először óvatosan kenni. Szerintem hozzá lehet szokni és kibírni azt a max 45 percet amíg éget a hatásért cserébe. A legjobban nekem akkor hat, ha edzés előtt kenem, vagy edzős nap után este, egy melegebb zuhany után, éget, ahogy kell, extrán mazochisták tekercselhetnek is hozzá. Kézmosás hideg vízzel kötelező utána, ha jót akarsz, nekem az a tapasztalatom :D
Ami nekem abszolút plusz pont, hogy utána nagyon sima, puha lesz a bőröm is tőle.

Imádom a melegítő hatását, nagyon jó hatással van a bőrömre! Elég sok tubust elhasználtam már… 😁

Őszintén szólva én elég vékony típus vagyok, nincs sok narancsbőröm, csak striák vannak a lábamon, azok sem igazán feltűnőek. Inkább csak a megelőzés miatt használom az ilyen típusú cuccokat, de szerintem leállok vele, mert mostmár nem érzem értelmét.
Erről a termékről, annyit tudok nyilatkozni, hogy jó illata van, tényleg van egy ilyen melegítős hatása, a bőröm puhább, hidratáltabb lesz tőle. Gyorsan beszívódik, szerettem használni. Szóval igazából nem rossz. 4 csillag.

Strand idoszak elott, kisebb narancsborokre (persze mozgas es etkezes mellett) szerintem hatasos. Viszont elegge eget, ezt jó tudni, de bealdozom magam mert tenyleg mukodik valahogy, nem tudom hogy, de nemis érdekel :D

A formázásról nem tudok nagyon véleményt mondani mert nem azért vettem,és nincs már felesleg a fenekemen de hogy a narancsbőrt gyönyörűen halványította és feszesítette a bőrömet az tuti. Valami elképesztően gyönyörűvé tette a fogyás utáni kis bőr "redőket" (?) . Nem tudom hogy a zsírral tényleg kezd-e valamit én azt vettem észre hogy nem,de a bőrrel csodákat tesz. Ami fontos és az előttem lévők is írták,hogy vizes bőrön sokkal hatékonyabb.

Én már kipróbáltam az összes Eveline márkájú testformázó szérumot de az ég világon semmit sem csinált egyik sem. Narancsbőr sem változott...Heti 5x testmozgás és diéta mellett.

Mozgás nélkül ne várj tőle semmit!!
DE, én 30 napon keresztül (minden nap) ugróköteleztem (5-10 perc bemelegítés, majd 10-12 perc HIIT edzés, majd 10 perc nyújtás).
És így meghozta a CSODÁT ez a cucc. Most vagyok a 30. nap végén, és mindig edzés előtt kentem be 5-10 percel a comb-fenék-has tájékot.
Nálam nem látszott a narancsbőr, csak ha a combomat behajlítottam (hátul).
Most úgy néz ki, hogy fele annyi lett a gödröcske, és halványultak is, amikor a combomat behajlítom. NAGYON bejövős.
1 flakon így nekem 3 hétre volt elég, jó pár napja a másodikat kezdtem el használni.
Minden alkalommal elég hamar elkezdteem érezni, hogy melegít, meg "csíp", de bőrpírt és kipattogást nem okozott.
Illata van, nem tudom, hogy jó vagy rossz, de nem különösebben érdekelnek az illatok, ha "kezelésről" van szó.
Szóval a recept:
-sok víz
-egyél normális kajákat, vagy legalább igyekezz rá
-heti többszöri (HIIT) edzés -én minden nap toltam egyet
Akinek ez így nem jön be, az fordítva van bekötve!! :))
Lányok, ha meresztitek a hátsótokat, hiába kenitek be bármivel, bármiteket, nem fogjátok elérni a várt eredményt.

Mozgás nélkül ne várj tőle semmit!!
Nálam nem látszott a narancsbőr, csak ha a combomat behajlítottam (hátul).
Szóval a recept:
-sok víz
-egyél normális kajákat, vagy legalább igyekezz rá
-heti többszöri (HIIT) edzés -én minden nap toltam egyet
Akinek ez így nem jön be, az fordítva van bekötve!! :))

Hát én ebből 1 egész tubust elhasználtam, a fenekemen és a combomon kialakult makacs narancsbőr halványítására szerettem volna ezzel rásegíteni, próbálkoztam vele többféleképpen is, napi kétszer, napi egyszer, edzés előtt, után stb. de az égvilágon semmit sem használt. Azonkívül, hogy egy kellemetlen ragacsos réteget képez akármennyit is kentem és akárhogyan, én még melegítő hatását se nagyon éreztem. Tény, hogy utána kb. fél napig selymesebb a bőr tőle, de hát ennek nem ez a funkciója...

Ez a cucc nagyon ott van! Mindig kardióhoz szoktam használni a problémásabb területeken. Nagyon jól melegít és izzadok tőle. Ami brutális az az, hogyha tekercseléssel együtt használom. Na akkor szorozd meg 3-al az érzést amit nyújt! Alig lehet kibírni 😀 viszont tényleg hatásos. A derekamat nagyon szépen formálja, pedig még csak két hete használom. A combomon lévő narancsbőr is kezd halványulni, bár az nekem a genetikában benne van, hiába sportolok. 100% hogy újraveszem! Szerintem tegyetek vele próbát, mert nem pénz érte és akinek tényleg beválik.... azt nyújtja mint a drágább kozmetikumok. Persze csak edzés mellett. Edzésre fel! :)

Borzalmasan éget, szinte nem tudok közben milyen testhelyzetet felvenni, hogy jobb legyen. Lehet kipróbálok egy olyan fajtát, amelyik nem ez a melegítő hatású, mert a márka egyébként jó értékelésű a narancsbőr halványítására kidobott termékeivel, ezért kíváncsi voltam.

Hidratálók: GlycerinEmolliensek: Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf Extract
Emulgeálószerek: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine
Tisztítószerek: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Limonene
Színezékek: CI 16255
Tartósítószerek: Methylchloroisothiazolinone
Borostyán kivonat. A CosIng hivatalos besorolása szerint baktérium ellenes, szövetösszehúzó, tonizáló, bőrkondícionáló és bőrnyugtató összetevő. A Dermaxime szerint a borostyán élénkíti a vérkeringést, tonizálja és feszesíti a bőrt, valamint segíti a méreganyagok távozását. Ezen tulajdonságai miatt sokszor találkozhatunk az összetevővel cellulitisz elleni krémekben. Paula Begoun összességében mint kerülendő összetevőt jellemzi a borostyánkivonatot, mivel irritációt okozhat, különösen, ha a használója allergiás, asztmás vagy atópiás dermatitisben szenved.
Búzából előállított, leginkább hajápolókban használt hajkondícionáló, hidratáló összetevő. Alacsony molekulasúlyának köszönhetően könnyen beszívódik a hajszálak belsejébe.
Másnéven ázsiai gázló, ami jól ismert sebgyógyulást segítő, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról. Részletesebb leírást itt találsz >>
A mezei zsurló levelének a kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tonizáló, összehúzó, nyugtató és bőrpuhító hatású összetevő. Mivel magas a tannin, alkaloid és nikotin tartalma, Paula Begoun szerint a bőrre irritáló hatással lehet. Az összetevő pozitívuma, hogy antioxidáns tulajdonsága is van.
Koffein. A Futurederm információi szerint bőrön alkalmazva három fő hatása van: antioxidáns, vízhajtó (átmenetileg simább bőrt eredményez) és érszűkítő (vagyis szem alatti puffadás, sötét karikák ellen hatásos lehet, ha azt nem melaninfelhalmozódás okozza), Paula Begoun szerint viszont nincs olyan kutatás, mely szerint bármilyen hatása lenne a szem alatti karikákra, bár nyugtató és antioxidáns hatása miatt azért nem kifejezetten felesleges, ha van egy (szem)krémben. E szerint a kutatás szerint a koffein fotoprotektív hatással is bír.
Ricinusolajból és polyethylene glycolból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer. Leggyakrabban illatanyagok oldására használják vízbázisú formulákhoz.
Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag. Nagyon gyakori összetevő olyan gél típusú formulákban, amelyek olajos fázist is tartalmaznak, valamint a tisztító hatású készítményekben, mivel a legtöbb tisztítószerrel is jól együttműködik.
Erősen lúgos (pH 10) pH szabályozó, amely segít a kozmetikai készítmények megfelelő pH-értékének a beállításában.
Methylisothiazolinone-nal kombinálva Kathone CG márkanév alatt kapható tartósítószer kombináció, melyet a 70-es években vezettek be. Gyakran okoz bőrirritációt, aminek révén ma már leginkább csak lemosható termékekben használják.
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.