Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
tomthony
2017.11.07. 20:12
THE BEST ONE FOR ECZEMA :) lehet még kapni csak kicsit más változatban, hasonló névvel.
2016.12.16. 07:11
A legjobb kézkrém! Nem cserélném le. A gyógyszeriparban dolgozok a folyamatos kézfertőtlenítés nagyon kiszárította a kezemet semmi nem használt igazán. Gyógyszertárba ezt javasolták nekem, Esténként a Repair-t használom reggelente Protect bőrvédőjét. Én külföldön élek és szinte mindegyik gyógyszertárba lehet kapni.
2015.01.12. 10:49
Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, jól hidratál és viszonylag gyorsan beszívódik. Bármelyik általam ismert kézkrémmel felveszi a versenyt, úgyhogy külföldön járva mindenképp érdemes beszerezni, ott még az ára sem vészes.
2013.01.06. 03:04
2012.11.06. 10:07
Én is évek óta használom/tam ezt a kézkrémet, bőrallergiám van, a bőrgyógyász ajánlotta. De sajnos nem kapható már, az egész országban nem forgalmazzák. Hogy milyen, ezzel egyenértékű krémet használhatok ezután...jó lenne tudni!
2012.11.01. 15:56
Ha hidegre fordul az idő, sajnos eddig minegy volt, hogy milyen kézkrémet használok, mindig véresre kirepedezett a kezem. Két évvel ezelőtt ajánlották ezt a krémet nekem, és nagyon bevált. Ha folyamatosan használtam egyáltalán nem kellett megtapasztalnom a kezem bőrének fájdalmas kirepedezését. Ha véletlenül mégis megtörtént, pár nap alatt rendbehozta. Most csak az a bajom, hogy nem találok magyarországi forgalmazót. Tud nekem ebben valaki segíteni?