Lelőhely: Drogériák, online

Exclamation Parfum Deodorant

4.9
Hozzáadva 2015.02.12.by

banánfalevél

Az Exclamation EDT illatával.

1900 Ft-tól

2018.11.16. 16:49

Isteni illat, először túl erősnek és édesnek gondoltam.De annyira retro!! ez egy korszak illata, régies, púderes, gyerekkoromat juttatja eszembe, pedig anno nem szagoltam ezt a parfümöt, mégis nosztalgikus érzéseket kelt.Rajtam 80-as évekbeli babapúder, szerencsére semmi vanília, talán a barack kicsit érződik az elején de ez nem gyümölcsös parfüm!!! csak édes, kedves, különleges. És nem fáj tőle a fejem. Szuper!

2017.05.04. 17:14

Nagyon tartós, karakteres illat, a Pret á porter mellett a másik kedves emlék fiatal lánykoromból.

2016.05.31. 06:34

Sajnos mostanában nem tudom beszerezni. Nagyon szerettem. Egy stílusos illat volt

2015.09.08. 10:20

Hosszú évek óta használja anyukám. Spórol! Nem láttam sehol üzletben már régen.

2014.07.12. 08:28

Még mindig nem untam meg, pedig már tinikorom óta használom ezt az illatot. :) Az elsőt ajándékba kaptam, megszerettem, azóta mindig ilyet vásárolok. Szoktam az EDT verziót is venni, de legtöbbször ezt a 75ml-es kiszerelést. Rossmann-ban pl. lehet kapni szinte mindig és tartós az illata ennek is, nemcsak a parfüm változatának. Fiatalos, friss, könnyed, kellemes illat, és az ára is nagyon jó. Kedvenc illatszerem, ez vagyok igazán én. A 75ml-esből mindig tartok itthon egy üveggel (páromnak pl. ez a kedvenc illata rajtam). :)

2014.04.23. 09:12

Kellemesen édes illatú, tetszik! :)