Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
banánfalevél
Az Exclamation EDT illatával.
2018.11.16. 16:49
Isteni illat, először túl erősnek és édesnek gondoltam.De annyira retro!! ez egy korszak illata, régies, púderes, gyerekkoromat juttatja eszembe, pedig anno nem szagoltam ezt a parfümöt, mégis nosztalgikus érzéseket kelt.Rajtam 80-as évekbeli babapúder, szerencsére semmi vanília, talán a barack kicsit érződik az elején de ez nem gyümölcsös parfüm!!! csak édes, kedves, különleges. És nem fáj tőle a fejem. Szuper!
2017.05.04. 17:14
Nagyon tartós, karakteres illat, a Pret á porter mellett a másik kedves emlék fiatal lánykoromból.
2016.05.31. 06:34
Sajnos mostanában nem tudom beszerezni. Nagyon szerettem. Egy stílusos illat volt
2015.09.08. 10:20
Hosszú évek óta használja anyukám. Spórol! Nem láttam sehol üzletben már régen.
2014.07.12. 08:28
Még mindig nem untam meg, pedig már tinikorom óta használom ezt az illatot. :) Az elsőt ajándékba kaptam, megszerettem, azóta mindig ilyet vásárolok. Szoktam az EDT verziót is venni, de legtöbbször ezt a 75ml-es kiszerelést. Rossmann-ban pl. lehet kapni szinte mindig és tartós az illata ennek is, nemcsak a parfüm változatának. Fiatalos, friss, könnyed, kellemes illat, és az ára is nagyon jó. Kedvenc illatszerem, ez vagyok igazán én. A 75ml-esből mindig tartok itthon egy üveggel (páromnak pl. ez a kedvenc illata rajtam). :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.