Dezodorok

Fa Get Spiritual Izzadásgátló Deospray

4.3
Hozzáadva 2021.06.15.by

katagi

Válaszd a hangulatodhoz illőt! Frissítsd fel a tested és az elméd, és hagyd, hogy érzékeid minden nap egy másik világot fedezzenek fel a Fa izzadásgátló deospray pihentető virágos illatával.

• 0% etil-alkohol
  • Hosszan tartó védelem az izzadás és rossz szagok ellen
  • Fokozatos illatkibocsátó technológiával, amely extra frissességet nyújt, amikor szükséged van rá
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt, bőrbarát formula
  • Nem hagy foltot a ruhán

2022.02.13. 11:59

Nekem tetszik az illata,kellemes,tiszta illata van ,de fújás után egy órával már nem nagyon érezhető erősen.Nálam 12 órát így télen kibír simán,hosszabb idő nálam fürdés nélkül nem telik el,szóval,az ennél hosszabb idejű hatásáról nem tudok nyilatkozni. Nem ő a kedvencem,nem is fogom újravenni,de nekem elmegy.

2022.01.14. 22:54

Jó, bár a 8 órás műszakot nem bírja többször újra kell fújni

2022.01.14. 22:26

Nagyon jól dezodorál, a nap végén sincsenek kellemetlen szagok. Amiért oda vagyok az az illata. Atya ég micsoda púder illat egy csipetnyi viragos lehelettel. Fantasztikus. Amikor befujtam magam meg sokaig lehetett erezni a lakasban azt az igazi kozmetikai es babapuder illattal atitatott felhot. Ha tudnam melyik az a parfum ami hozza ezt a vegtelenul finom puder illatot.... puder imadoknak kotelezo.