Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Tusfürdők
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Fa Shower & Lotion Avocado Tusolókrém

4.1
Hozzáadva 2015.07.22.by

yvie

Az első Fa tusfürdő testápolóval. Úgy habzik és tisztít, mint egy tusfürdő, de olyan intenzíven táplálja a bőrt,hogy úgy érzi most krémezte be. A természetes avokádó  illata simogatja a testét, és lenyűgözi az érzékeket.

• A testápolótól a bőr érezhetően simább
  • Természetes illat
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • PH-semleges
  • Gazdag krém-formula

2016.04.28. 17:11

Sikerült vennem egy ilyet külföldön (muszáj voltam megvenni, a maracujás testvérét imádom) és ez se okozott csalódást. Nagyon eltalálta a Fa ezt a termékcsaládját

2015.10.16. 17:36

Ez a kedvenc tusfürdőm. kellemes, frissítő illata van és ha leöblítem magamról, olyan érzésem van mintha testápoló lenne rajtam, bár ennek ellenére igénylem a testápoló használatát.

2015.07.22. 13:21

Az illata nem rossz, nekem jobban tetszik, mint a gránátalmásé. Nem is szárít, habzása megfelelő, de nálam nagyon gyorsan fogy.

Utoljára szerkesztve: 2015.07.02. 20:12 - 2015.07.02. 20:11

Imádom ezt a tusfürdőt !!! A Rossmannos leárazásán vettem meg (ami azóta is tart) 340 Ft-ért, ennyi pénzért ajándék egy ilyen jó tusfürdő. Kellemes az illata és még kellemesebb a bőrömnek,mikor bekenem vele magam. Élmény vele a fürdés :)

2015.07.02. 06:27

Imádom az illatát! Ha ezt használom a bőröm nem igényli utána a testápoló használatát. (Természetesen szőrtelenítés után kell egy kis plusz hidratálás, de a mindennapokra tökéletes.)

2015.06.21. 10:10

Szerintem az illata a legistenibb, az egyik legfincsibb tusfurdom. Nagyon puha lesz a borom, elmeny vele zuhanyozni. Viszont......mostansag nem talalom sehol :(