„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Lamirabelle
A fáradt arcbőrt senkinek sem kell bemmutatni: fénytelen, fakó tónus, karikás szemek, karakteresebbé váló ráncok, nyúzott megjelenés.... A revitalizáló maszk gazdagon hidratálva ad új lendületet a bőrműködésnek. A koffein felüdíti a bőrt, a regeneráló aloe vera megszünteti a vízhiányt. A C-vitamin és a tejsav életre kelti az arcszínt, a gránátalma és a csipkebogyó visszaadja a bőr komfortos rugalmasságát.
2023.06.26. 09:31
Nagyon kellemes illatú és frissítő hatású arcmaszk. Elsősorban utazás után, illetve egy hosszabb este után használtam szívesen, szépen kisimította a bőröm. Engem nem irritált a benne lévő parfüm, illetve az illóolajok sem, pedig volt már másik terméknél problémám belőle. Tapasztaltaim alapján hatásosabb, mindenképpen kellemesebb volt, ha viszonylag vastagabban kentem fel az arcomra. Nem hiszem hogy újra fogom venni, mert nem mindenható, viszont tényleg nagyon kellemes és a megfelelő időben hasznos volt.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.