Hajfestékek

Fanola Hajfesték

3.7
Hozzáadva 2018.05.23.by

Dorpuco

Innovatív hajfesték ginkgo biloba összetevővel dúsítva, mely védelmet nyújt, értágító hatása révén a fejbőrben serkenti a vérkeringést, elősegíti a haj vérellátását, gyorsítja a hajnövekedést, csökkenti a gyulladások kialakulását, lassítja a haj és fejbőr öregedését.

Hosszan tartó, ragyogó színt biztosít. A 114 szín 5 színmegerősítő segítségével, bármely színárnyalat megvalósítható, csak a fantáziád szab határt. A minimálisra csökkentett ammónia tartalom, és a megnövelt pigment bevitel hatására, egységes és megbízható szín teljesítményt biztosít. Pozitív hatások eredményeként, védi a hajat és a fejbőrt, mely fényes, egészséges és ragyogó lesz.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.10. 11:13 - 2025.03.10. 10:59

Évekig ezzel a hajfestékkel festette a fodrász a hajamat, a Covid alatt még az is előfordult, hogy én otthon. Valóban egész tartós, hideg szőkét lehet vele festeni és az ősz takarása is tűrhető 9.00+9.1 az én színem. DE mióta változott a csomagolás BOTRÁNYOS!!! Nem tudom, hogy mit változtattak az összetevők listáján, de azonnali allergiás reakciót vállt ki és borzasztóan szárít!! A fodrászom nem is vállal festésre hónapok óta, nem kockáztatva, hogy befulladok nála! :-(((November óta túl vagyok a bőrgyógyászaton és azóta csak gyógyszertári minden mentes tisztálkodó szereket és krémet használok. Számos esetleges allergizáló étel is leraktam, mégis, bőrpróbával azonnal belobban tőle a nyakam, a fejbőröm, az arcom. :-((Egyértelműen ez a termék váltja ki.

2023.06.06. 21:50

A 7.44-es árnyalatot használtam a hajam rézvörösre festéséhez, és amilyen pozitív tapasztalataim voltak, éppen annyira nem értem az itteni negatív véleményeket.Jó befedte a hajam, szép, fényes, tartós színe volt hettekkel is a festés után. Mivel a göndör hajamon a lenövésem szinte egyáltalán nem látszott, így elég volt másfél havonta festeni, és még ekkor is sok dícséretet kaptam a hajamra. Állagát tekintve nemhogy nem roncsolta a hajam, hanem sokkal puhább is lett festések után. Ebben valószínűleg közrejátszott az is, hogy sosem használtam bitang erős oxival - tövekre 6%, és hajhosszra 3% ment.Most a szőke hajamat is ezzel festettem az Oro Therapy-val keverve, első benyomásra ez is tetszik, tartósságról még nem tudok nyilatkozni.

2023.01.11. 12:16

Az első festék amivel meg tudom festeni azokat a hideg színeket, amiket a vendégeim kérnek. Szerintem jelenleg a leghűvösebb árnyalatokat gyártó cég ez. Az őszhajfedése nem mindig 100% és az oxija valami förtelmesen rettenet szagú, de a színei nagyon szépek. Azért 3*, mert iszonyatosan szárítja a hajat, és nem csak egy vendégnek, hanem az összesnek, de a színei gyönyörűek és nem kopnak, ezért már csak pár árnyalatot tartok belőle.

2021.10.27. 07:38

Szépségszalonban használom rendszeresen, illetve a saját hajamon is. Ez az első hajfesték amiből az arany árnyalat nem rezes, és a hamvas tényleg hamvas. Szeretik a vendégeim, nem töri a hajat. Gyönyörű színei vannak! Az oxinak rágógumi illata van, nagyon szeretek vele dolgozni, nem folyik nagyon, de szépen kenhető.

2021.04.09. 09:58

Sima 9-es szőkét kentem fel saját oxijával, ami nem elég, hogy 7-esre sötétítette a hajam, de még alaposan le is harcolta, több hónap és mínusz centi lesz, mire újra rendbe jön. Hajh. :(