Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Zee
Ápoló, sűrű maszk, erős, látványos szerkezet helyreállítási hatással, E vitaminnal, keratinnal és argán olajjal. Csökkenti majd rendszeres használat mellett megszünteti a kócosodást, és a száraz hajvégeket.
2023.03.30. 18:16
Imádom. Az illataval meg kellett barátkoznim,de mostmegmár szeretem. Szerintem árban nagyon megéri,használtam drágábbat is kb ugyanazt tudja. Sprőd vastagszáli hajamat ha bepakolom azért puhit rajta jócskán. Nalam ujravevős.
2023.03.09. 14:08
Nagyon puhává teszi a hajat, viszont sárgítja a szőkítettet
2021.10.27. 07:40
Az Oro Therapy festék után szoktam használni a samponjával együtt, és tényleg van egy csillogó arany fénye, puhává és ápolttá teszi a hajat. Extrán száraz és gubancolódó hajnál is könnyen fésülhető lesz. Nagyon szeretem!
2021.07.01. 14:14
A fodrászomnál találkoztam ezzel a termékcsaláddal, amikor is épp egy drogériás samponnal küzdöttem, amitől brutálisan viszketett a fejbőröm, így váltottam erre a termékcsaládra. Már az első alkalom után hidratálta a fejbőröm, ami nem is viszket azóta, a hajam pedig nagyon puha és csillogó, amit bókként azóta többször is megkaptam. Arra nagyon kell ügyelni, hogy alaposan öblítsük ki a hajból, mert hamarabb zsírosodhat.
Utoljára szerkesztve: 2021.03.01. 18:40 - 2021.03.01. 18:37
A samponjával együtt használva tényleg rendkívül puhává, selymessé, lággyá és fényessé varázsolja a hajat. Ennek azonban az az ára, hogy hamarabb bekövetkezik a zsírosodás. Heti két-három alkalomnál többször nem vagyok hajlandó hajat mosni, márpedig a Fanola használata mellett sűríteni kéne a mosásokat, mert már másnap lapos, zsírosodó a frizurám. Alkalmakhoz kiváló választás, de a hétköznapok során maradok azoknál a hajápolási termékeknél, melyek hosszabban tartják a frissesség érzetét.
Utoljára szerkesztve: 2021.03.15. 15:28 - 2020.12.28. 17:36
Először a fodrászomnál találkoztam a termékkel,imádtam már akkor is ,de mivel csak 3 havonta járok a fodrászhoz ez nekem nem volt elég,így megvettem magamnak itthonra is.Egyszerűen imádom! :) A hajam hihetetlenül selymes lett tőle,szuper a tapintása,gyönyörűen csillog,és az illatát is imádom és nagyon kiadós. Mióta ezt használom 15 centit nőtt a hajam,alig kell vágni a végéből,alig tördedezik,pedig festett,és sokat formázott,nem is zsírosodik tőle,csak az a titka,hogy jó alaposan kiöblítem. Még nem találkoztam ilyen szuper hatású termékkel.Én felváltva használom ezt a terméket a FANOLA BOTUGEN BOTOLIFE termékcsaláddal.Kissebb kiszerelésben is kapható,ha valaki először kiszeretné próbálni,és nem akar kiadni ennyi pénzt,mert mondjuk nem bízik a hatásában. :)