lucisunderground
Hidratáló és tápláló krém vízhiányos bőrre.
2023.03.19. 09:18
Hosszú ideje használom esti krémnek. Reggelre szép sima, hidratált tőle az arcbőröm.Napi 1 használattal nekem kb. 5 hónapig kitart, szóval nagyon megéri az árát.Seborrheára hajlamos arcbőrömet hatékonyan hidratálja, így a bőröm kevésbé hajlamos a gyulladásra.
2022.01.01. 11:13
Nagyon jó kis arckrém, szépen teszi a dolgát! Az illata, az állaga, a hatása mind mind *5Hiába a kis tégely, annyira kevés kell csak belőle egy alkalommal, hogy szinte alig fogy! + Nagyon segítőkészek, tényleg egy üde színfolt a slow szépségápolás terén itthon, Ők valóban értéket képviselnek!
2021.05.22. 09:19
Szinte érzem, ahogy igaza be a bőröm, gyorsan beszívódik, nem hagy olajos nyomot, pedig zsíros, vízhiányos bőröm van. Elég egy borsónyi mennyiség, nagyon kiadós. Az 1 pont levonás csak és kizárólag az illata miatt van. Vagyis inkább szaga. A többiek dicsérték, nekem sajnos nagyon nem jött be. Mindenképp el fogom használni, de nem hiszem, hogy még egyszer veszek belőle. 😞
2021.03.15. 12:19
Nagyon akartam szeretni, de nekem sajnos nem vált be. Az első alkalmakkor talán segített valamit, de nekem fullasztó érzés volt, rásegített a gyulladásra, vastag-szarus maradt a zárt komedós bőröm. Nagyon sajnálom, mert magyar termék és a csomagolása is környezetkímélő, de nekem a natúr termékek sajnos többet ártanak, mint használnak. 4 csillag, mert ez nem feltétlenül csak a termék hibája, de sajnos tényleg kárba ment egy teljes üveg krém.
2020.02.19. 08:01
Nagyon jó kis krém. Jó az illata, finom az állaga, szeretem használni. Elöszőr kicsit nehezemre esett megvásárolni, mert drágának találtam az árát a mennyiséghez képest, viszont nagyon lassan fogy, úgyhogy megéri. :)
Utoljára szerkesztve: 2022.07.17. 07:21 - 2019.10.05. 16:17
Nagyon tetszik ez a krém, nekem valóban csodaszer, biztosan újraveszem. Tetszik, hogy minimál illata, vagyis inkább gyógynövényes illata van, a dizájn is tökéletes, és talán ez az első arckrém életem során, amit tényleg élvez az arcom. Update: 2022. május - végre visszatértem ehhez a krémhez, sok mindent kipróbáltam, de nincs jobb a piacon :) egyből kettőt rendeltem vele. Plusz megjegyezném, akit az ára megijesztene, hogy egy picike tégely napi két használattal is legalább 3 hónapig elég. Nem is tudsz egyszerre sokat felvinni, icpici sokra megy belőle!