solyaorsolya
A cseresznye és a vanília gyümölcsös illata tusolásra csábít. A valódi cseresznyekivonat, a pantenol és a B3 vitamin tökéletesen ápolják a bőrt.
Kiszerelés: 250 ml
2017.11.08. 13:49
Ajándékba kaptam egy cseresznyés csomagot, így gondoltam ha van, akkor már elhasználom. Az illata nem igazán jött be, szerintem nagyon mű. Pár használat után viszont nálam ekcémát okozott... így dobtam is ki :/
2017.08.24. 12:13
Imádom az illatát!!! És tartós is! A csomagolása is kifogástalan! Újraveszem!
2016.03.23. 10:53
Akciósan jutottam hozzá eg ymásik társával együtt. A tesápolóját már ismertem ugyanebben az illatban, úgyhogy az erős (kicsit mű) cseresznye illat nem volt meglepetés számomra. Ennek ellenére én imádom az illatát!A kiszerelése nagyon praktikus és a hatása is tetszik nekem, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok vele!
2014.04.17. 06:04
Nem rég kaptam, először tolakodónak találtam az illatát, de amikor elkezdtem használni ez elmúlt, kellemes illata van! A csomagolása nagyon praktikus!! =) Már felét elhasználtam, de szerintem újra fogom venni. Ja és a lényeg, hogy nem szárít!
2013.12.14. 15:36
Nagyon szeretem az illatát, bár szerintem nem annyira természetes cseresznye illata van, inkább cseresznyés cukorka illat. Mondjuk nekem ez tetszik benne. Nagyon jól habzik, állagának köszönhetően nem is kell belőle sok. Ami lényeges szempont ugyanis elég drága. De nem szárítja a bőröm, mint sok géles állagú tusfürdő.
2013.06.03. 16:29
Szerintem nagyon szuper illata van, és nem szárítja a bőrt :)