Lábápolók

Fusswohl Mousse to Oil Lábápoló Hab

4.8
Hozzáadva 2020.12.01.by

jajanna

"Ez a lábápoló hab egyedülálló textúrájának köszönhetően különös módon kényezteti a lábak nagyon száraz bőrét. A gyengéd hab a felvitel során gazdag olajos formulává alakul ál. Marulaolajat, mandulaolajat, babasszu olajat, jojoba olajat és napraforgó olajat tartalmaz. A shea vajat tartalmazó összetételnek köszönhetően megköti a nedvességet. Gyorsan, ragadós érzés nélkül a bőrbe szívódik."

2023.11.16. 22:07

Pedikűr mellé szinten tartásra tökéletes. Kinyomva hab állaga van, elkenve olajossá válik, de nem zavaró, hamar beszívódik. Az illata is szuper:)

Utoljára szerkesztve: 2023.09.24. 15:35 - 2023.09.24. 15:35

Pedikűr után, és szinten tartásra nagyon jó, könnyen és gyorsan beszívódik, nem hagy semmilyen réteget, ha nincs túladagolva. Ha már úgyis a kezemben van, az alsó lábszáramra is szoktam tenni, ami nekem nagyon száraz, azt is szépen ápolja, plusz a kézfejemet is bekenem vele olyankor. Nekem nagyon sokáig kitart, már kb. 2 éve megvan ugyanaz a flakon. Előtte a Baleától használtam ugyanazt, az is nagyon hasonló, de ez talán egy kicsit jobb.

2022.01.11. 08:49

Durva száraz sarokra ez nem jó, viszont egy könnyed reggeli hidratálásra elég. Gyorsan beszívódik, nem ragad, az illata csodálatos.

2020.12.01. 15:22

Szeretem a habos állagát, és a hatása is jó. Kellemes olajos állagúvá válik, ahogy beledörzsölöm a talpamba, és viszonylag gyorsan fel is szívódik. Nem drága és sokáig elég.Nem mondom, hogy csodaszer, de nem tudok rá negatívumot mondani, így 5 csillag.