bendi13
2023.08.03. 11:32
Nekem nem volt ilyen negatív tapasztalatom mint a többieknek, én nagyon megörültem hogy a fluidos változatnak van krémes terméke is. Valószínűleg atomszáraz a bőröm mert nem fényesedtem extrémen, és kényelmes volt viselni is, nem ragadt. A szaga viszont rettenetes, nem tudom hogy romlott termékem van-e vagy ilyen alapból de nem kéne ilyennek lennie… valószínűleg teste fogom max elhasználni vagy megválok tőle :/ nem ajánlom, mert annyira nem olcsó ennyi kompromisszummal
2023.07.11. 13:58
A fluid verzióját akartam megvenni, de mellé nyúltam. Én ilyen sz*rral rég nem találkoztam. Olyan a fejem, mint aki zsírba fejelt. Az alkohol marja a bőröm. Nem akar beszívódni, csak ül az arcomon. Kukacosodik, morzsolódik, egyszerűen szörnyű. Az egyetlen pozitívuma, hogy nem marja a szemem. Emiatt kap 1 csillagot.
2022.02.20. 09:41
Én is véletlenül vásároltam a fluide változat helyett, de gondoltam adok neki egy esélyt. Nagyon rossz, fénylik tőle a bőröm, ragad, nem akar beszívódni. Hétvégén amikor nem megyek sehová, úgy elhasználom, de nem fogom újravenni.
2022.01.24. 15:12
Szörnyű. Alapvetően viszonylag könnyedebb állagú krém, de nagyon fénylik tőle az arcom. Ami nem lenne annyira nagy baj, de a szemem környékére nem tudom használni, mert iszonyatosan csípi a szemem, konkrétan folyik a könnyem tőle folyamatosan amíg le nem mosom. Test többi részére fogom elhasználni emiatt. Azért vettem meg, mert a fluidot nagyon szerettem, és gondoltam akkor a krém sem lehet annyira nagyon rossz. Hát :D Semmiképp nem veszem újra.
2022.01.03. 13:10
Én is véletlenül vettem meg ezt a fényvédőt, de ha már megvettem, ezt kezdtem el használni.Ahogy az előttem szólók is írták: nem szívódik be, nagyon fénylik, az alkohol csípte az arcomat és nekem kis pattanásokat okozott. Biztosan nem veszem újra!
Utoljára szerkesztve: 2022.04.29. 12:34 - 2021.11.12. 18:21
Könnyen hozzáférhető volt tavaly nyáron és olcsó megoldás. Az összkép szép, nincs zsíros finishe sem, de azt meg kell említenem, hogy az alkohol nagyon érződik rajta és csípte is kissé a szemem és az arcom, így nem lett a kedvencem. Másnapra apró pattanások jelentek meg az arcomon.