Samponok

Garnier Fructis Hydra Aloe Hajerősítő Sampon

3.7
Hozzáadva 2018.06.19.by

Panni21

Hajerősítő, hidratáló sampon normál hajra. Növényi kivonatokat és aloe vera gélt tartalmaz. Szilikonmentes formulájának köszönhetően megfelelően táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Parabénmentes.

2022.08.24. 20:25

Nyaralás alatt szénné égtem és a fejbőröm is :( SOS megoldásként ezt a sampont vettem, nyugtatta a fejbőröm nem irritalta és a tengervíz által okozott száraz toredezett hajamat szépen ápolta. Csodát nem tett, de tengervíz után életmentő volt ☺

2021.10.01. 21:46

Az Örök HajGordiuszi Csomót ígéri elvágni: "megfelelően hidratálja a hajat, anélkül, hogy elnehezítené". Spoiler: nem sikerül neki. De felróhatjuk-e neki, ha szinte semmilyen samponnak nem sikerül ez a bűvészmutatvány? Ami alaposan tisztít az szárít rendesen, ami hidratál, az elnehezít. Legalábbis könnyen lelapuló hajjal én ezt tapasztaltam.Negatívumai, ezek alaján:-lelapult haj- könnyen zsírosodó fejbőrPozitívum:+hidratált haj+szép a flakon. Igen ez fontos. :) Azok az aloék annyira jól vannak befényképezve, hogy csak ránéz a hajam és feltöltődik az aloevel, aztán lelapul.:)Egy másik jobban tisztító samponnal váltogatva elment, ahhoz képest nem volt drága, viszont, ha magában használtam sokáig a fejbőröm is elkezdett kicsit lázadni viszketés stb. Váltogatva mással nem volt annyira rossz. Talán újravenném, ha nem találok jobbat.

2021.07.16. 08:17

Régebben már használtam ezt a sampont, most újra visszatértem hozzá. Bár jól tisztítja a hajat és könnyen kifésülhetővé teszi, nekem sokkal könnyebben zsírosodott tőle, mint az előző samponomtól. Pozitívum még, hogy nagyon szép fényes lesz tőle a haj és az illata is jó. Nagyon sajnálom, hogy zsírosít, emiatt nem veszem újra.

2020.08.05. 12:35

A balzsamjával együtt használom (nem rendszeresen, hanem felváltva más samponokkal/ balzsamokkal.) Szereti a hajam. Jó az állaga, illata, könnyű használni. jól habzik, szépen tisztít. Az ára is megfelelő. Hatásában átlagos.

2020.04.28. 14:51

Nekem tökéletesen bevált! Amilyen terméken olvasom, hogy aloe vera, szinte biztos, hogy megveszem. egy kúra miatt nagyon száraz a hajam, emiatt fakónak is találom, ill. a fejbőröm is folyton viszket. Ezzel e termékkel viszont nagyon szép fényes a hajam, a hajvégeim csodásan puhák és a fejbőröm sem olyan száraz (legalábbis én így érzem).

2020.02.06. 19:36

A zsíros hajamon semmit sem segített, bár nem is volt igazán cél. A szilikonmentes és aloe vera szavakat olvasva el is csábultam, reméltem, Hogy legalább a fejbőrömet nem vágja haza, de ez.... messze a legrosszabb vételem eddig. Iszonyatosan viszket ezt tőle a fejbőröm, plusz bónusz, hogy este hajat mostam vele, reggel meg kezdhettem elölről, pedig elméletileg szilikonmentes. 350 Ft ért vettem leakciózva, bár ne tettem volna. Egyáltalán nem ajánlom.