Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Hozzáadva 2017.06.30.by

gedit60

Hajtömegnövelő spray.

2015.04.19. 08:24

Amikor kleopátrás hajam volt, akkor napi szinten használtam. Az illatát imádtam, de tudom, hogy tiszta ragacs volt tőle a hajam, s el is nehezítette.

2014.03.05. 16:25

Ezt még lehet kapni? :D tavaly Húsvéti takarítás alkalmával találtam rá erre az őskövületre, hideg kiráz,annyira ragadt tőle a száraz hajam is. Nekem limonádéra hasonlított, mind a hatása,illata. Kislánykámnak viszont nagyon megtetszett a flakon,ezért töltöttem bele vizet és hajmosáskor mindig bőszen használja,nagyon élvezi. :)) már csak ezért ennyi az annyi.

2013.12.14. 11:39

Az egyik legédesebb kamaszkori eltévelyedésem... :) A hajam jó illatú lett tőle, és ropogós, mert iszonyat mennyiséget spriccelt a hajamra. Formázni félig-meddig jó volt, már ha jó helyre sikerült fújni. Hajhullást, zsírosodást én nem tapasztaltam... De nagyon kedves emlékek fűznek hozzá, ezért hármas.

2013.06.12. 19:38

hát ez tényleg régi cucc! az illatát még mindig fel tudom idézni a csomagolás láttán :) Nekem hosszú hajam volt és csak a végére fújtam az illata miatt, mert a hajtőnél való használat iszonyat zsírosított és fura, "tapadós" érzetű lett tőle a fejem.

2013.04.10. 21:31

Isten tudja hány éve porosodik a fürdőszobában. Nekem rettenetesen, marékszámra hullott tőle a hajam. (biztos, hogy ettől volt) Hamarosan kiöntöm belőle a maradék lötyit, a flakonja még jó lesz valamire.

2013.04.10. 20:26

Elég régen használtam, amikor reklámozták a tv-ben, de az jó illaton kívül semmi jó hatásról nem tudom beszámolni.