Samponok

Garnier Fructis Vita Boost Shine Sampon

Hozzáadva 2014.11.17.by

Dalmaa_

2023.06.12. 22:25

Szulfátok ide vagy oda szép volt tőle a hajam és illatos.Azt hitték parfüm van rajtam.Persze ez már 2015-ben volt azóta nem lehet kapni.Igaz átálltam a szulfátmentes szilárd samponokra de ebből vennék még.Néha ezzel is mosnám a hajamat.Imádtam.

2014.11.17. 18:42

Nagyon olcsón volt kirakva a Rossmannban (zöld címkés volt, kétszázvalamennyiért), és csak emiatt vettem meg, ugyanis a Fructis vonallal szemben voltak előítéleteim néhány rossz vélemény elolvasása után (ez évekkel ezelőttről berögzült nézet). Azonban be kell vallanom, az első használat után ez a negatív "fal" leomlott: ez a sampon valami hihetetlenül nagyszerű! Azt vettem észre, hogy az utóbbi hetekben mindig ezért nyúlok, mert mindent tud, amit egy sampontól elvárok: megfelelően tisztít, nem szárítja ki a fejbőrömet és a hajamat sem, nem zsírosít. Az illata sima gyümölcsös sampon illat. Sajnos azt vettem észre, hogy ha valaminek nagyon tetszik az illata, azt előbb-utóbb megunom, és emiatt már nem szeretem annyira az adott terméket, ennél viszont nem olyan hivalkodó, hogy emiatt meg "kéne" unni. Szívesen újravenném teljes áron is, viszont félek, hogy esetleg már nem kapható :/ (a zöld címkések általában kifutó termékek).