Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Garnier Micellás Arctisztító Víz Kombinált és Érzékeny Bőrre

4.1
Hozzáadva 2018.02.23.by

smurfette

Sminkeltávolítás, arctisztítás és az egész arcbőr megnyugtatásának egyszerű módja, egyetlen mozdulattal. A micelláknak köszönhetően az arctisztító mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket. Kifejezetten kombinált és érzékeny bőrre.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.06.29. 18:18

ez volt az első micellás víz, amellyel valaha is megpróbáltam lemosni a sminkemet, és a sminket nagyon jól leszedte, DE sajnos az incije miatt, és annak köszönhetően, hogy minden egyes lemosásnál véreresre csípte a szememet, muszáj volt abbahagynom a használatát:(

2024.04.19. 08:04

Nekem bevált, szerintem a rózsaszín kupakos társánál hatékonyabban leszedi a sminket, nem csíp, kellemes érzetet hagy a bőrön. El tudok képzelni jobbat, de az áráért szerintem jól működik.

2024.03.29. 07:08

Egész jó! Kicsit szárítja a bőröm, de jól leszedi a sminket. A szőlős helia d micellashoz képest érzem szaritonak, ami csodásan hidratál is. Ez egy jó termék ar-ertek arányban.

2024.03.29. 06:40

Nagyon szereti az arcom. Megtisztítja, illetve puhává is varázsolja. Sminket is szépen leszedi. Mindenképp újra fogom venni.

2023.10.31. 19:58

A Garnier micellás vizek közül nekem ez vált be a legjobban. Sminket is nagyon szépen leszedi és az arcomat is gyönyörűen letisztítja.

2023.04.06. 15:05

Egyik legjobb micellás víz, amit próbáltam. Gyönyörűen leszedi a sminket és tisztítja az arcom.