Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lemosók, Tonikok
Micellás lemosók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Micellás Víz Rózsavízzel

Hozzáadva 2021.04.07.by

parfumdreams

"A micelláknak köszönhetően az arctisztító mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket, faggyúfelesleget, sminket és távolítja el azokat egyetlen mozdulattal. Eredmény: tökéletesen tiszta arcbőr. A rózsakivonat selymes érzést ad a bőrnek."

2025.01.13. 05:25

Nagyon tetszik, az illata is nagyon jó. Korábban a klasszikus illatmenteset használtam, de nekem ez is tökéletesen bevált.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.23. 11:28 - 2024.01.23. 11:25

Kedvenc micellas vizem, sokfelet probaltam de ez szamomra a legjobb, mi a biodermanal is jobban szeretem, mindig ezt veszem ujra.A sima valtozata is jo, de ez meg jobb, az illata is tetszik, plusz a szalicil savat is szereti a borom (zsiros borom van), de biztos , hogy kis mennyisegben van benne mert szemkornyekre is hasznalhato, plusz a rozsaviz frissito, udito hatasu reggel, en reggeli arctisztitashoz hasznalom nem esti sminklemosasra, arra nekem vajas meg olajosnlemosok valtak be.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.18. 19:08 - 2023.07.18. 19:02

Nyaralásunk alatt a szállásunkon ki volt készítve nekünk sampon, tusfürdő, egyebek, és egy ilyen micellás víz is. Minden este áttöröltem az arcom ezzel a vízzel, de nem győzött meg. Nem éreztem tisztának a bőröm utána. Sminket alig használok, de azt a minimálisat (szemceruza, spirál) sem szedte le, és az arcomon is inkább placebo hatásúnak éreztem. Valamennyi napi port, izzadtságot leszedett, de nem lett maradéktalanul tiszta a bőröm. Nem szárított, nem csípett, de nem is csinál semmi különösebbet, nem túl hatásos. Egyébként sem vagyok a micellás vizek nagy barátja, ez sem győzött meg, hogy szeretnem kéne. A tejeket, zseléket, krémeket jobban szeretem.

2023.02.14. 14:04

Maradéktlanul sajnos nem szedi le a vízálló sminket, vagy ha fixálóval volt lefújva az arcom. Spirált pedig márkától függően szedi le vagy nem, az alapozó maradéka pedig másnap is enyhén látszik a vattakorongon, mikor előző nap szószerint "lesikáltam" az arcomról a sminket. A tisztító hatása is közepes.Enyhén ragadós filmréteget hagy maga után és néha annyira zavar, hogy vízzel át kell öblítenem az arcomat.Az illata cuki, csomagolását illetően pedig nekem a mega pack XXL volt meg, ami éppen akicós volt Amazonon. Jó sokáig használtam és még mindig van belőle. Összességében nem rossz, mert nem pattogtam ki tőle, és nem vettem észre, hogy a kelleténél jobban szárított volna. De a sárga kétfázisú társa nálam top termék és ez még a nyomába sem ér.

2022.07.19. 12:08

Az illata nagyon finom, kellemesen rózsás, jól tisztít, nem csíp, de nekem zsíros a bőröm tőle utóétzetre és fénylik is. (Alapból egyes részeken szàraz, de T -vonalon meg zsíros a bőröm.) Összetevők majdnem mind OK,peg van benne.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.07. 00:31 - 2022.05.18. 17:10

Én sminklemosás helyett tudatos rutinban reggeli arctisztítónak használom - amikor a rózsaszín mindenmentes tesója elfogyott, ezt vettem meg helyette. Megtetszett a ricinusolaj - származék meg a szalicilsav benne, és nincs érzékeny bőröm, így az illatanyag sem zavar. Nagyon alapos - amikor vattán végigtörlöm vele az arcom, néha még az előző esti retinol maradéka is felfedezhető rajta (az A-Game 5 elég fogósan sárga 😂). Szépen tisztít, frissít reggel, ad egy healthy glowt az arcomnak, ami lemosás után, fényvédő alatt is szépen látszik egész nap. Nagyon tetszik, és ha az óriási (400 milis) kiszerelés egyszer elfogy belőle, elképzelhető hogy újra veszem 🤗Update 1,5 évvel később: újra vettem. A mindenmentes 2in1 tesója valahogy semmilyen már nekem, ezt szívesebben veszem az illata és a hatása miatt is. Szépen leszedi az éjjeli verejtéket, egy vizes öblítés után tiszta lappal tudom indítani a bőröm és a rutinom reggel. Marad nálam.