Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly Éjszakai Hidratáló Krém

3.2
Hozzáadva 2023.09.11.by

tátombák

Ez az éjszakai hidratáló arcápoló bio aloe vera kivonatot, hialuronsavat és argánolajat tartalmaz egy különleges, bőrnyugtató, gél textúrában 98% természetes eredetű összetevővel. Akár 48 órán át hidratál. Minden bőrtípusra megfelelő.

2024.07.05. 06:52

A nyárra kerestem egy nem túl drága egyszerű hidratálót. Halvány világoskék színe van, illata kellemes, felkenés után nem érezni. Sajnos utána marad a bőrön egy sikamlós réteg, utána nem tanácsos rögtön az ágyba bújni, tuti összekeni az egész párnát. Lábkrémnek kenegettem el.

2024.05.26. 20:42

Szerintem szuper éjszakai krém! Nagyon jól hidratál, más gazdagabb textúrájú krémek zsírossága nélkül. Az én bőröm pikk pakk beszívja, és nem zsíros, hanem kisimult, kellemesen telt lesz tőle. Szeretem!

2024.01.26. 21:32

Kipattogztam tőle. Azoknak akiknek nem érzékeny a bőre azoknak talán beválik. Ár-érték arányban szerintem nem igazán éri meg. Ez egy vizes hatású krém ami nagyon hamar beszívodik és kellemes hűsítő hatást kelt az arcbőrön bár nekem beszívódás után is ragadt egy kicsit.

2023.11.15. 08:35

Maximálisan elnyerte a tetszésemet. Nyár végén-ősszel kezdtem el használni, azt hittem egy ilyen könnyed textúra majd nem nyújt elég hidratálást , de tévedtem. A szokásos szérumaim után este felkenem, nagyon hamar beszívódik, az előttem szólóval ellentétben én nem érzem, hogy zavaró réteg maradna az arcomon. Nagyon selymes, puha lesz tőle a bőröm és reggelre nincs az a fényes zsíros hatása a bőrömnek, mint egyes gazdagabb krémtől. Kombinált bőrre csak ajánlani tudom.

2023.11.03. 13:13

A nyár utolsó meleg napjaira kerestem egy könnyű hidratálót, és mivel volt egy korrábi közepes élményem a C vitaminos géles arckrémmel, erre esett a választásom. Halvány világoskék színe van, amit szeretek, mert legalább látom a tégelyben. Tiszta illata van, felkenés után alig érződik, de sajnos marad a bőrömön egy sikamlós réteg utána. Már várom, hogy elfogyjon vagy csak vegyek helyette mást, tudat alatt vastagabban is kenem, aminek az lett az eredménye, hogy összemaszatolta a kispárnámat. Zsíros, pattanásokra hajlamos bőrömmel nem tett csodát, olyan érzésem van, hogy ha nem használnám is ugyanígy nézne ki.