Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Skin Naturals Pure Active Mitesszer Eltávolító Bőrradír

Hozzáadva 2012.08.30.by

apolka

Ez a termék azok számára ideális, akiknek mitesszeres a bőrük, és gyökerestől szeretnének megszabadulni tőlük, megakadályozni a visszatérésüket és eltüntetni nyomaikat. Hatékony mikro gyöngyöcskéinek köszönhetően gyökeresen távolítja el a mitesszereket. Természetes regeneráló hatóanyaggal gazdagított összetétele lehámlasztja a már meglévő pattanásnyomokat. Eredményképp bőröd kinézete láthatóan javul.

2017.03.02. 08:15

Úgy tisztit mint bármi más (rossmannos vagy dmes) csak ez drágább, cserébe pedig semmit sem tesz a pattanásokkal és a mitesszerekkel sem. Nagyon elégedetlen vagyok ezzel a termékkel, mert egészen mást ígér, mint amit ad.

2017.03.02. 01:27

Eleinte használt, majd hónapról hónapra egyre kevesebb "dolgot" radirozott le. A végén már az elhalt hamsejtjeimet sem volt képes eltüntetni.

2015.10.24. 20:38

Szerintem ez egy egész jó kis radír, nagyon puha és tiszta lesz az arcbőröm. A mitesszereket nem távolítja el maradéktalanul, de nem mondanám hatástalannak. Nem rossz termék, elhasználom, de keresek egy erősebb szemcséjű radírt.

2015.06.25. 06:35

Nagyon friss lesz tőle az arcom és az illatát is szeretem. Néha a pattanásos hátamra is használom és érezhetően simább lesz utána. Heti 1-2 alkalommal használom, nem érzem, hogy szárítaná a bőröm.

2014.02.07. 21:11

Nálam csak szaporította a mitiket és szárított is. Nem érte meg megvenni.

2013.10.16. 11:22

Az ígéretét nálam sem tartotta be,de én is arcfrissítőnek használtam. Végre el is fogyott!!! Nem fogok legközelebb ilyet venni az biztos! Az oriflame-ből rendeltem teafaolajos arctisztítót remélem befog válni!