Geek & Gorgeous

Ár:   2490 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a HelloSkin-n 2490 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Hippolita, Módosítva: 2019. április 17.

Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   DM, online
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Vedd meg online: HelloSkin, 2490 Ft

A niacinamide (B3-vitamin) igazi multifunkcionális szupersztár hatóanyag, ami ráadásul már alacsonyabb mennyiségben is hatásosan képes felvenni a harcot több bőrproblémával egyszerre: 4% bizonyítottan segít a a pattanásos bőr megnyugtatásában és a pórusok normalizálásban, 2-5% a pigmentfoltok halványításában, és már 2%-tól klasszul beválik a védőréteg erősítésére is.
Ebben a szérumban ütős mennyiségű, 10% niacinamide-ot találsz, mellette pedig olyan ismert, a faggyútermelés és a pórusok méretének normalizálásában segítő és pattanások ellen hatásos összetevőket találsz, mint Zinc PCA és a sarcosine.
Könnyed, vizes-géles állaga miatt kifejezetten passzol a rétegzős rutinokba, kellemesen hidratáló formulája pedig nemcsak a problémás-zsíros bőrűeknek, de akár a száraz-pigmentfoltokra hajlamos bőrűek számára is szuper.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2490 Ft , Eladó: HelloSkin
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat

Tiria

april

2023. szeptember 24.

Egyetlen G&G termék, amit újravettem, szerintem ez elég :) Normál/száraz bőröm van, de nagyon sokat javított a bőrképemen, sokkal simább lett a bőröm.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. szeptember 24.

rekalacs

2023. szeptember 19.

Körülbelül 1 éve használom esténként. Először azt hittem, nem sok mindent tesz a bőrömmel. Aztán volt egy lustább időszakom, amikor kimaradt. Pattanásom és mitesszerem is több volt ez idő alatt (bár stressz is több ért a megszokottnál).
Nagyon szeretem, elengedhetetlen eleme a rutinomnak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 19.

Nagyon szeretem, elengedhetetlen eleme a rutinomnak.

Kasszy

2023. augusztus 30.

Én nagyon szeretem. Estére egy jó kis testes szérum amit az to hidratálókrémével zárok le. Sokat segített a bőrömön.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. augusztus 30.

Gretam

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. augusztus 27.

Nem használ, igaz, nem is árt. Összességében számomra pénzkidobás volt.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. augusztus 27.

Nem használ, igaz, nem is árt. Összességében számomra pénzkidobás volt.

vik116

Bőrtípus:  -
2023. augusztus 27.

sokat segít a pórusok állagán?... mondhatni hogy semmit, rákened és még olajosabbnak zsírosabbnak tűnik, normalizál? semmit nulla én még olyan krémmel nem találkoztam

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. augusztus 27.

skinfairy

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. augusztus 24.

Eddig ezt használtam, de a legutóbbi vásárláskor feltűnt, hogy az állaga sokkal folyékonyabb, mintha felhígitották volna, így úgy érzem nem elég hatásos már. Helyette a Bye Bye Blemish Hydra rescue-t használom, össze sem hasonlítható ezzel.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. augusztus 24.

Klau16

Bőrtípus: Zsíros
2023. augusztus 17.

Már 3. üvegemet használom. Nemtudom használ-e valamit mert több területről igyekszem támogatni az arcbőrömet, de rosszabb biztosan nem lett tőle a bőröm, én szeretem!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. augusztus 17.

RuedePassy

Bőrprobléma: Bőröregedés
2023. augusztus 16.

Kb. 8-10 üvegen vagyunk túl, családilag használjuk. Nagyon szeretjük, kamaszfiú arcát szépen rendben tartja, kezdődő pattanásokat eltünteti. Rendszeresen használva a tágabb pórusok szépen eltűnnek, rétegzésben is jól működik, a bőr láthatóan szebb tőle. Ha valamit mindenhová viszünk, akkor az ez a szérum (hidratáló alá).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. augusztus 16.

nemethfanni

2023. augusztus 15.

Nagyon jó kis termék, én szeretem. Megvagyok vele élegedve. Elért egy szintet, azon túl már nem tud jobban segíteni a bőrömön.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. augusztus 15.

SzaboEszter92

2023. augusztus 10.

4. üvegen vagyok túl, nagyon szépen beszívódik, én 4 cseppet szoktam használni egyszerre. Meg kell várni teljesen, míg beszívódik, különben ragadni fog az arc. Jelly Joker lemosó után szoktam használni, néha kiegészítve hámlasztóval. Szuper kis cucc, pattanásoknak utat sem enged, a pórusok is szemmel láthatóan összébb húzódtak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. augusztus 10.

Hidratálók: Niacinamide, Butylene Glycol, Glycereth-26, Zinc PCA, Propanediol, Pentylene Glycol
Vitaminok: Niacinamide

B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).

Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Glicerin alapú vízmegkötő és bőrpuhító (emollient) összetevő.

A cink önmagában a pattanások ellen hatásos gyulladáscsökkentő, míg a PCA (pyrrolidone carboxylic acid) egy aminosav származék, ami egy a bőrben természetesen is megtalálható hidratáló elem (NMF - natural moisterizing factor). A cink PCA állítólag nem csak hogy e kettő összetevő előnyét ötvözi, hanem még csökkenti is a bőr faggyútermelését (amit a cink magában nem tesz meg).

A szarkozin (N-metilglicin) a glicin aminosav metilált változata. Ez a molekula képes utánozni a glicin aminosav receptor-aktiváló hatását. Paula Begoun szerint az aminosavakat a kozmetikumokban leginkább vízmegkötő tulajdonságuk miatt használják, némelyiknek antioxidáns és sebgyógyító tulajdonsága is van.

A sarcosine a MAT XS nevű hatóanyag aktív komponense, ami képes a zsíros bőr számos tünetét csökkenteni (feszesebb pórusok, mérsékeltebb faggyútermelés, egyenletesebb bőrfelszín) 28 nap alatt. A gyártó szokatalanul nagy (90 fős) tesztjében a részvevők 96%-a érezte úgy 4 hét után, hogy bőre kevésbé zsíros.

Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt

Emulzióstabilizátorként, oldószerként, bőrjavító anyagként és és széles spektrumú antimikrobiális szerként használt multifunkcionális, selymes érzetű glikolféle. Hidratáló hatása van a bőrre.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)