Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Dm, online

Geek & Gorgeous 101 B-Bomb

4.3
Hozzáadva 2023.10.05.

A niacinamide (B3-vitamin) igazi multifunkcionális szupersztár hatóanyag, ami ráadásul már alacsonyabb mennyiségben is hatásosan képes felvenni a harcot több bőrproblémával egyszerre: 4% bizonyítottan segít a a pattanásos bőr megnyugtatásában és a pórusok normalizálásban, 2-5% a pigmentfoltok halványításában, és már 2%-tól klasszul beválik a védőréteg erősítésére is.

Ebben a szérumban ütős mennyiségű, 10% niacinamide-ot találsz, mellette pedig olyan ismert, a faggyútermelés és a pórusok méretének normalizálásában segítő és pattanások ellen hatásos összetevőket találsz, mint Zinc PCA és a sarcosine.

Könnyed, vizes-géles állaga miatt kifejezetten passzol a rétegzős rutinokba, kellemesen hidratáló formulája pedig nemcsak a problémás-zsíros bőrűeknek, de akár a száraz-pigmentfoltokra hajlamos bőrűek számára is szuper.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.04.01. 15:40

Már egy éve száraz és piros a bőröm az orcáimon, a pattanások utáni foltokkal sem tudtam eddig mit kezdeni. Bármilyen hidratálót próbáltam, nem segített nagyon sokat. Mióta rendszeresen használom ezt és a márka azelainját, hatalmasat változott a bőröm. A foltok és a pirosság sokat halványultak és hidratáltabb az arcom. Összességében sokkal szebb az arcképem. Maradnak a rutinomban.

2025.03.19. 19:07

Imádtam nagyon. Niacinamidok közül nekem magasan ez vált be a legjobban. 10/10 biztosan. Olyan szépen elmúlasztotta a pattanàsokat

2025.03.14. 19:06

Állandó része az esti rutinomnak, amit már sokadszorra vásárolok újra. Nem irritál, nem okoz gyulladt pattanásokat, és amióta használom, talán még a mitesszereim száma is csökkent.

2025.01.27. 21:08

Most fogyott el az üvegcse. Minden este használtam, de sajnos semmi hatását nem vettem észre. (Pedig ugyanettől a gyártótól a retinol nagyon bevált.)

2025.01.01. 15:52

Szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Egy másik kozmetikumtól gyulladt pattik lettek az arcomon, teljes volt a kétségbeesés. Ez a szérum tett helyre másfél hét alatt. Állandó része lett a rutinomnak.

2024.12.15. 11:11

Én nagyon szeretem ezt a niacinamidot, jó pórusösszehúzó hatása van. A rutinom állandó része.

Piactér

Több mutatása