ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Sarcosine

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A szarkozin (N-metilglicin) a glicin aminosav metilált változata. Ez a molekula képes utánozni a glicin aminosav receptor-aktiváló hatását. Paula Begoun szerint az aminosavakat a kozmetikumokban leginkább vízmegkötő tulajdonságuk miatt használják, némelyiknek antioxidáns és sebgyógyító tulajdonsága is van. 

A sarcosine a MAT XS nevű hatóanyag aktív komponense, ami képes a zsíros bőr számos tünetét csökkenteni (feszesebb pórusok, mérsékeltebb faggyútermelés, egyenletesebb bőrfelszín) 28 nap alatt. A gyártó szokatalanul nagy (90 fős) tesztjében a részvevők 96%-a érezte úgy 4 hét után, hogy bőre kevésbé zsíros.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.