Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
zdoreebaba
Az Avon Korrektor pattanásos bőrre segít elfedni a pattanásokat és kíméletesen halványítja a bőr pirosságát. A szalicilsav és a növényi kivonatok segítségével szárítja a pattanásokat maszk hatás nélkül. Könnyed formulája nem csak gyógyítja, hanem segít is elfedni a pattanásokat, így azonnali megoldást nyújt.
2017.01.21. 15:19
Nekem sajnos semmit sem használt,első pár napban láttam,hogy a pattanások elhalványulnak,de ennyi.
2016.08.06. 17:59
Hát nekem abszolút semmit sem használt ez a termék. 2 napig folyton kenegettem vele a pattanásaimat,reggeltöl estig,mindig mikor lekopott újból felkentem,de semmi.A pattanásaim még mindig ott voltak az arcomon,ugyanolyan formában.Kicsit csalódtam az Avonban...
2015.06.26. 18:31
Az egyik legjobb pattanás fertőtlenítő és leszárító. Imádom, gyorsan hat és könnyű felkenni is. Örök kedvenc.
2015.05.24. 08:46
Semmire se volt jó, egy idő után meg büdös is lett (és nem, szerintem nem romlott még meg)
2014.08.12. 14:11
A vélemények alapján én is megrendeltem a terméket, de semmit se használ... én is sokszor bekentem vele, de semmi különbséget nem vettem észre, ugyanúgy ott maradnak a dolgok :/
2014.08.11. 18:23
Nem tudom h én lehetek e hibás de nekem semmit sem ér ...az ára jó de hatását nem érzékeltem 1 hét használata után sem .Pedig nagyon pozitívan álok az Avonos dolgokhoz főleg a samponait .Azért elhasználom és várok a csodára