Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Gillette Satin Care Dry Skin Borotvazselé

Hozzáadva 2018.06.06.by

wildrose

Borotvazselé shea vajjal a puha és szaténsima bőrért.

A kifejezetten száraz bőrre tervezett formulája segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, hogy az borotválkozás után is bársonyos maradhasson. Glicerint tartalmaz, amely segít fokozni és megőrizni a bőr saját nedvességtartalmát. Puhává és simává varázsolja a bőrt. Könnyed siklás az apró sebek és vágások elleni védelem érdekében.

2023.11.28. 18:37

Nagyon takarékos. Minimális mennyiség nagy bőrfelületet befed. Puha, selymes lesz tőle a bőr.

2021.06.03. 18:52

Az itt található vélemények alapján vettem meg, pontosabban alig vártam a következő fizut, hogy meg vegyem végre. A leírása alapján úgy gondoltam VÉGRE ez nekem való! Még csak 2x használtam, nagyon jó az illata.Számomra ez a BEST szőrtelenítő márka.

2020.04.11. 13:21

Ezt vettem, mert nem találtam meg a vaníliás változatát, meg ez kimondottan száraz bőrre van, az enyém meg az, gondoltam kipróbálom mit tud. Megvagyok vele elégedve teljesen, csak úgy siklik rajta a borotva, nagyon puha lesz utána a bőröm is, és talán mintha nem is viszketne utána annyira. A vaniliás után néha viszketett bőröm, gondolom a parfüm matt, de azt is nagyon szerettem, ez a termék is kiváló. Azért ha elfogy, szerintem kísérletezgetni fogok a másra többi zseléjével, hogy azok mit tudnak, csak kíváncsiságból :D

2019.07.19. 15:11

Nagyszerű termék. Teszi a dolgát, azt hozza, amit ígér. Puha, nem irritált/piros bőr, jól csúszik rajta a borotva. Amint elfogy, biztos, hogy újraveszem.

2018.05.26. 07:38

Kellemes illatú, cuki, kék gél, kevés zseléből is nagy, tartós habot képez. Jól csúszik rajta a penge, jól puhít és nem irritál.