Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Gillette Satin Care Dry Skin Shea Butter Borotvazselé

Hozzáadva 2021.09.30.by

Lexy00

Női borotvazselé, amely segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, Formulája glicerint tartalmaz, amely segít fokozni és megőrizni a bőr saját nedvességtartalmát, Puhává és simává varázsolja bőrét, Könnyed siklás az apró sebek és vágások elleni védelem érdekében.

2023.01.17. 20:46

Az aloe verasat használom, de egyszer megpróbáltam ezt is jó volt nagyon puha volt a bőröm utánna ugyh amit ígér azt be is tartsa annyi h nekem az illata annyira nem jött be azé visszatértem az aloeshoz.

2022.01.16. 19:10

Korábban csak "férfi" borotvagéleket voltam hajlandó használni, mert bármelyik kifejezetten nőknek ajánlott (meg mindenféle cukorka illatú borzadvány) terméktől iszonyatosan kipattogtam, nem siklott úgy velük a borotva, egyszerűen csak nem szerettem őket használni. Aztán múltkor megláttam őt épp akciósan, úgy gondoltam adok neki egy esélyt, mégiscsak Gillette. Az a helyzet, hogy nagyon jól tettem, imádom! Szokásos kék színű gél, ami kellemes állagú fehér habbá alakul, elég sűrű érzetű (ezt nem tudom másképp jól megfogalmazni), kicsit, mintha testápoló habot kennék a lábaimra, meglepően hidratál is, vagy legalábbis nem szárítja úgy ki vele a borotválás a lábaim, mint egyik-másik olcsóbb termék használata mellett. Jól siklik vele a borotva, nem okoz semmi irritációt, az illata is nagyon kellemes (végre nem "férfiszagú") de mégsem túl émelyítő. Teljesen megérte, legközelebb is őt fogom választani, esetleg az aloeverás tesóját. :)

2021.11.19. 20:31

Nagyon jó borotvagél, egyszerű, az illata is nagyon halvány, visszafogott, nem okozott bőr irritációt, elégedett vagyok vele, az ára is jó, mert nagyon sokáig elég.