Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
siss
A puha és szaténsima bőrért.
2022.01.19. 06:59
Lehet venni,csak más a design.Nekem nem jött be 😑Nem habzik úgy ahogy az Aloés vagy a vaniliás,és nem is csúszik rajta úgy a penge.Illatra nem rossz,mert a vaniliástól kb rosszul vagyok annyira mű az egész.De még mindíg az Aloés a legjobb.Ilyet nem veszek újra :(
2021.07.28. 18:11
Nagyon kellemes, hűvös illatú borotvazselé, tartós habot képez, jól csúszik rajta a penge és szépen puhítja a bőrt.
2019.04.28. 16:01
Jól hangzik, könnyű vele borotválni és az illata is kellemes. Elégedett vagyok.
2019.04.22. 16:28
Én még mindig látom az Auchan-ben, szóval szerintem még lehet kapni. Tetszik az illata, nem irritálja a bőrömet, az állaga is megfelelő, könnyű eloszlatni és remekül habzik. Amikor megvettem kicsit drágának találtam, de mivel nagyon kevés kell belőle így sokáig tudja használni az ember.
2018.08.12. 15:11
Egyáltalán nincs levendula illata és elég drága. Akciósan vettem, teljes áron nem venném meg. Ezeket leszámítva minden rendben van vele, jól használható.
2018.03.17. 12:42
Nagyon szeretem, most is ezt használom! Megéri az árát, mert sokáig kitart, kevés is elég belőle! Könnyen habosítható és borotválkozás után finom puhává varázsolja a bőröm!