Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
cobie
Minden hajtípusra. SLS-mentes.
2016.02.09. 17:37
Most érett meg rá hogy irjak róla, kb a háromnegyed flakont már elhasználtam ebből is és balzsamjából is. Nekem extrém érzékeny a fejbőröm én viszketek tőle. De nagyon jó termékcsalád egyébként, és tudni kell hogy én kb mindenre viszketek:) Szép tőle a haj nem zsírosítja szerintem egy próbát mindenképpen megér az ára is nagyon kedvező.
2012.12.25. 15:11
Az eddigi legjobb természetes samponom. Nekem nagyon meglepő, hogy az amúgy nagyon szép tubus dizájnja egyáltalán nem hangsúlyozza, hogy természetes kozmetikumról van szó. Akárhogy is, ez egy szuper sampon. Fényes és rugalmas lesz tőle a hajam és eddig se zsíros, se korpás nem lett tőle. Meglepően kevés kell belőle, mert egészen jól habzik. Nagyon finom, édeskés illata van. Létezik hozzá való kondicionáló olaj is, amiből kaptam is mellé mintát és az is nagyon jó. Legközelebb beszerzem azt is mellé.