Lelőhely: Parfümériák, online

3.3
Hozzáadva 2024.01.04.by

Tarzicia

Megjelenés éve: 2024.

Illatjegyek: grasse-i rózsa, rózsa, ylang-ylang, sambac jázmin

Utoljára szerkesztve: 2025.04.09. 18:42 - 2025.04.08. 02:49

Tartósságával nekem nincs bajom, 6+ óra. Az illat kellemes, nőies, visszafogott, így nem zavarja sem a viselőjét, sem a környezetét. Nekem a 'sárgavirág' illatjegy dominál benne és szerintem ettől túl édes lesz rajtam. Emiatt nekem egy idő után nem tetszik, nem szeretem, ha egy illat a leszárádasakor kizárólag csak édes. Ettől függetlenül tartom, hogy másoknak ez akár nagyon is tetszhet. Nekem egyébként a többi virágjegy nem bonatkozott ki, nem érzem sem rózsásnak, sem másnak, csak a sárgavirág érződik ki nekem. Egyébként a DNS-e teljesen megegyezek az anyaillattal. Összességében, szép illat!

2024.06.20. 10:50

Nagyon jó kis illat,de az én bőrömön csapnivaló a tartóssága.3-4 fújás kb 1-2 óra utána már semmit sem érezni nagy bánatomra.

2024.04.17. 13:47

Szerintem a szériának ez a legjobb illatú darabja. Sajnos a tartósságával az én bőrömön bajok vannak. Ha tartósabb lenne, szerintem rajonganék érte. Nagyon virágos és nagyon édes az én bőrömön. Tavasszal, de még talán a nem forró nyári napokon szívesen hordanám. Kánikulában azért mégsem. A sok virágillat mellett rajtam tényleg van valami nyárias, napsugaras érzete. Ezt talán kókuszvíz, az ylang-ylang és a napos jegyek teszik, amelyek nem láthatóak itt az összetevőkben. Nem érzem sem idejétmúltnak, sem öregesnek, sem szappan, vagy öblítőjellegűnek. Ez egy vidám, nagyon virágos és roppant édes finomság rajtam. A rossz tartóssága miatt nem szerzem be. Ilyen árfekvésben többet elvárna a vásárló. 4 csillag a fincsi illatért megy, mert amúgy csak hármat érdemelne ez a parfüm.

2024.03.25. 18:46

Jöttem felpontozni Őt!!! :) Nálam most ez a Givenchy a favorit!!! Mennyei, édes, krémes, virágos. Nem lett tucatillat szerintem. Nagyon intenzív és hosszan tartó. Én legszívesebben fürdenék benne!!!

Utoljára szerkesztve: 2024.02.20. 08:51 - 2024.02.19. 19:33

Hát nem is tudom... nagy kedvenceim az Irresistible-ök, úgyhogy a megjelenésekor már már repültem is a parfümériába, de kissé csalódottan távoztam onnan.Az eleje kifejezetten kellemetlen, éles, de ez szerencsére csak pár másodpercig tart. Az azt követő fázis már jobb, de az meg olyan, mint egy mosószer. Vagy mint egy mostanában divatos, parfümözött öblítő. Ruházaton nagyon sokáig érezhető, frissen mosott-öblített hatást kelt. A barátnőm inkább kézmosóhoz hasonlította. Persze, egy kézmosó meg egy öblítő is tud jó illatú lenni, nem ez a baj. Hanem az, hogy nem ezért vesz az ember francia parfümöt. Kissé olyan érzésem van, mintha egy parfümőr-iskolában az egyik gyakorlaton kutyulta volna ki az egyik diák, és a cég minden kontroll és finomítás nélkül onnan dobta volna piacra.

2024.01.21. 08:08

Az illatjegyek helyesen: kókuszvíz, bergamot, ribizli, rózsa, grasse-i rózsa, ylang-ylang, írisz, sambac jázmin, napos jegyek, cédrusfa, ambrette, ambrettolide, sinfonideAz összes flanker közül szerintem eddig ez a legjobb. Az anyaillat megjelenése után nem gondoltam, hogy ennyi bőrt lenyúznak majd erről az illatról, mert bár kellemes, de 12 egy tucat. Viszont kb. mindegyik flanker jobb lett, mint az anyaillat, ez pedig határozottan veri a többit. Hű a nevéhez, nagyon virágos. Plusz mellé még friss és édes is. Szerintem nyár kivételével simán hordható bármikor. 4 csillagot kap.