Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
STELLAUSER
Hajnövekedést serkentő sampon hajszerkezet javító hatással, koffeinnel
Koffeinnel és értékes összetevőivel táplálja, feltuningolja a hajhagymákat. Serkenti a fejbőr vérellátását, anyagcseréjét és ezáltal megnöveli a haj rostjainak a vastagságát. Segíti és serkenti a haj növekedését, regenerálja, fényessé teszi azt. A sampon rendszeres használata megelőzi az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását és fokozza a hajnövekedést. Hajmosást követően a hajnak a tartása is erősebb lesz. Tökéletesen kiegészíti a hajhullás elleni kúra többi elemét.
2021.04.15. 07:55
Ajándékba kaptam, azelőtt nem igazán hallottam erről a samponról. Mivel hajnövesztés a célom, így gondoltam kipróbálom, ha már kaptam belőle. Az illata nagyon jó, viszont ez egy samponnál szerintem kevés...Amit ígért, hajnövekedés, hajhullás csökkenése..stb. nem teljesítte. Viszont ártani nem ártott a hajamnak, ráadásul kis mennyiség is elég belőle, ezért adok neki csillagot.
2021.02.09. 13:38
Száraz hajamra nekem nem vált be. Sajnos meg sem tudtam várni, hogy hajhullásra jó-e mert pár mosás után annyira kiszárította a fejbőrömet, hogy abba kellett hagynom a használatát. A hajam pedig sprőd és gubancos lett tőle.
2021.02.09. 13:04
Nagyon erős hajhullással küszködtem amikor ajánlásra megvettem ezt a sampont. Rendszeres használat után látványosan csökkent a hajhullásom, és hajszárítás után már már kínosnak mondható oroszlánsörényem lett, amit fiatal lány korom óta nem tapasztaltam, nagyon örültem neki. Próbálkoztam más koffeines samponokkal is, de ezt a hatást egyik-másik termék sem hozta. Örök kedvenc marad.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.15. 06:16 - 2020.10.27. 07:22
Egész jó, 4 *-ra értékelem. Eddig 2 napig bírta a hajam, 3.nap mosni kellett, mert annyira zsírosodott. Most nyertem vele + 1 napot. 3 napig jó a hajam, 4.nap kell mosni. Nekem szárítja a hajam, kicsit sprőd lesz tőle. (Bár még mindig jobb, mintha zsíros lenne.). Hajmosás után a fésülés nehezebb, olyan, mintha gubancos lenne a hajam. (Korábban még ilyet nem tapasztaltam.) A haj tartása megfelelő. Pozitívum még, hogy egy kicsivel kevesebb haj hullik ki hajmosáskor és a fésülködések alkalmával. Biztos van ennél jobb sampon, de az eddig használt samponjaim közül nekem ez a legjobb.Ui: 5* Újra vettem, nagyon szeretem. A hajam már nem olyan sprőd tőle, jól kezelhető. Kevés kell belőle, kellemes az illata, jó az állaga, s nem zsírosodik annyira a hajam, mint korábban. Lényegesen kevesebb haj hullik ki, amióta használom. Ajánlom!
Utoljára szerkesztve: 2021.10.05. 16:14 - 2020.06.21. 10:49
Update2: A második flakonomat a felétől ecsetmosásra használtam el. Annyira összegubancolódott a vékonyszálú hajam a mosások után a végére, hogy kínszenvedés volt kifésülni még tangle teezerrel is. Így amit segít a hajhulláson, azt kitépkedtem fésüléskor; ez annyira nem jó deal, pedig minden jónak indult. Update: Továbbra is nagyon szeretem, de váltogatva szoktam használni minden második hajmosásnál és ha ő van a porondon mindig pakolást használok balzsam helyett, mert egy picit szárítja a végeket. Egyáltalán nem vészes a dolog, a váltott használattal a pozitív hatásai maradnak csak, amolyan kecske-káposzta effektus az én hajamra speciel, de akinek inkább kiszáradásra hajlamos a haja, vigyázzon vele.Jól tisztít, isteni gyümölcsös illata van, nem kell belőle sok és az én gyorsan zsírosodó, vékonyszalú, lelapulásra hajlamos loboncomat két napig csodásan kordában tartja, utána sajnos akármilyen sampont használnék zsírosodik a hajam. Senki ne ijedjen meg, sötét barnás-lilás színe van és talán picit hígabb az átlag samponoknal. Nem szárítja a végeket, szép csillogós lesz a hajam és talán a szokásosnál jobb a tartása. Szerencsés vagyok mert alapból gyorsan nő a hajam, de egy kis koffein sosem árthat meg neki. Fodrászkellékesben vettem, nekem bevált.
2019.01.28. 15:24
Szuper kis sampon, jól tisztít és tényleg gyorsabban nő tőle a haj, de azért csodát nem kell várni :)