Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
MissCat
A szegfűszegben található eugenol illóolajnak baktériumölő, gomba és vírusölő hatást tulajdonítanak, a fahéj olaj ezen tulajdonságokat tovább erősíti. Így ez a szappan alkalmas lehet ezen problémák orvoslására. Ezen kívül aromaterápiás hatása sem elhanyagolható. Fűszeres illata relaxáló és ugyanakkor kedélyjavító hatású.
A benne levő hidegen sajtolt olajok, mint például édes mandulaolaj - melyről úgy tartják, hogy a legelőkelőbb olajok egyike, vitaminokban rendkívül gazdag - kiváló száraz és érzékeny bőrre. Az olívaolaj regeneráló és antioxidánsban gazdag.
Öko kecsketej alapú!
A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól, parabénektől mentes.
2017.12.18. 19:17
Igazi téli/karácsonyi illat, bár a bőrön nem marad meg egyáltalán. Nem tudom, hogy sikerült, de tényleg forralt bor illata van a fűszerek mellett. Két negatívumát találtam használat közben: ahogy fogy, az egészben benne lévő fűszerek előbb kellemesen radíroznak, majd elkezdenek karcolni és ez egyre erősebb lesz. Másik pedig, hogy erősen szárít, pedig tele van jobbnál jobb olajokkal és mégis. Fürdés után rögtön száraz, húzódós a bőr, kell azonnal a testápoló. A Manna szappanoknál sosem tapasztaltam ilyesmit.
2014.08.27. 07:20
Sajnos napi használat mellett szárítja, az amúgy nem száraz bőrömet. Testápoló használata nem hagyható el kiegészítésként, pedig azt írják, hogy rengeteg természetes olaj van benne. Lehet, de engem akkor is szárít. És drága!! Ezen tulajdonságok miatt 3 csillag.