Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált
Lelőhely: Patika, online

Happy Teddy Popsikrém

Hozzáadva 2019.04.16.by

happyteddy2

Mindennapi használatra ajánlott, de pelenka kiütésre, kipirosodásra, irritált és igénybe vett babapopsi gyors regenerálódására ajánljuk. Segít megelőzni a bőr égő és irritáló érzetét.

2019.09.20. 23:03

Kisbabámnak ezt választottam, mert nagyon szép összetevőkből áll. Az a kicsit zsírosabb állagú krém, úgyhogy kevesebb kell belőle, mint más popsikrémekből. A popsi bőre egyébként jól hidratált, egyáltalán nem piros mióta ezt használjuk. Továbbá még az arcára is szoktam használni, ha bármilyen bőr probléma lenne pl. karcolás, melegtől való kipattogás stb. Eddig mindenre bevált. Ha az árát nézem nem olcsó, de a kiszerelés hatalmas, mint írtam kevés kell belőle és nekem ennyit igazán megér, hogy természetes alapanyagokat kenjek a kisfiam még nagyon érzékeny bőrére.

2019.06.16. 18:06

Én ezt a krémet az ujjamra használtam. A körmöm melletti rész beszakadt, aztán úgy begyulladt az egész körömágyam, hogy lüktetett, és rettentően vörös volt.Nagyon fájt,de volt itthon ebből a popsikrémből, este kentem rá, reggelre teljesen lehúzta a gyulladást. Engem maximálisan meggyőzött.