Ezt a terméket már nem gyártják!

HappySkin

Ár:   12 990 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   15 ml   Bőrtípus:   Normál
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online   Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online a Happyskin.hu-n 12990 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: hessviky666, Módosítva: 2022. május 16.

Ár:   12 990 Ft
Kiszerelés:   15 ml
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Bőrtípus:   Normál
Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online: Happyskin.hu, 12990 Ft

Gyorsan beszívódó összetevőinek köszönhetően felveheti a harcot a mélyebb ráncokkal.  A benne lévő levendulavíz, amely közvetlenül a pannonhalmi bencés apátságból érkezik, kiválóan nyugtatja a bőrt. A hyaluronsav erőteljes ráncfeltöltő tulajdonsága is érvényesül arcszérumunkban. Különlegessége még natúrkozmetikumunknak, hogy havasi gyopár kivonatot is tartalmaz, amely segít megőrizni a bőr természetes hyaluronsav tartalmát és megóvja a kollagén és elasztinrostokat. Kék kamilla illóolaj tartalma bőrnyugtató hatással bír. Olajmentes.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 12990 Ft , Eladó: Happyskin.hu
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, Szállítás:posta, PosataPonti átvétel

bibi24

FDA

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2019. június 11.

Csalódás. Ilyen áron azt gondoltam, veri az olcsóbb társait, de nem. Ugyanazt nyújtja, viszont az adagolója pocsék, az illatát pedig nem szerettem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. június 11.

Vancsa

2019. február 27.

Anyukám odáig van érte. Nekem szokta leadni milyen Happyskines termékéket rendeljek neki, ez mindig közte van! Kisebb ráncait eltüntette az erősebbeket halványította. Párszor már én is kipróbáltam, nagyon finom illata van és a gyulladt területeket megnyugtatta.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. február 27.

mkdorina

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. november 11.

Tudom ne várjak csodát tőle. 24 vagyok, ráncom még nem nagyon van, bőrhibák annál inkább. Amit észre vettem, használata után feszesebb a bőr, letisztult, a piros foltokat lehúzza, nyugtatja. Az illata valami fantasztikus, alig várom minden este, hogy felkenjem. Kellemes kamilla illata van. Most arra leszek kíváncsi, ha kihagyom az esti rutinomból, lesz e valami változás, ha igen mindenképp veszek még belőle. Mindenesetre ha megjelennek az első ráncaim, teszek vele mégegy próbát. Összességében nagyon szerettem, de mivel csodát nem tett és mivel borsos az ára, lemondok róla.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 11.

Nicus

2018. október 24.

Átértékelem a korábbi véleményemet. Használgattam, tesztelgettem más kozmetikumokkal és végül összebarátkoztam vele. Megszerettem az illatát, az állagát és a legfontosabb, a hatását🙂
Újravevős termék.

Hááát...
Megvettem, elhasználom, de nem újravevős.
Tény, hogy az arcomba dolgozás után sokkal tömörebb, láthatóan feszesebb a bőröm, de ez ennyi. Nekem nem hidratál jól. Többet vártam ettől a terméktől, egyáltalán nem nélkülözhetetlen darab, ráadásul jó borsos ára van.
Szerencsére ezt a 15ml-t hamar kilehet végezni még úgy is,hogy csak nappal használom és már ki is néztem egy másik szérumot hasonlóan szép összetevőkkel és ennek az árának a töredékéért.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 24.

Újravevős termék.

Hááát...
Megvettem, elhasználom, de nem újravevős.

Ri2

2018. október 15.

Először újságban bukkantam rá kis mintára. Kipróbáltam és egyből megtetszett. Feszes és puha lett tőle a bőröm. Azóta rendeltem és a kis tégely ellenére sokáig kitart mivel elég pár cseppnyi mennyiséget felvinni. Reggelente használom és sokkal üdébbnek érzem a bőröm. Az illatát is nagyon imádom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. október 15.

siamensis

2018. május 11.

Mintát volt szerencsém belőle használni. Olyan alkalmakkor használtam el, amikor a téli hideg nagyon kikezdte az arcom, és már kis mennyiség is nagyon szépen rendbetette, feltöltötte az arcbőröm, egyszerűen sokkal egészségesebbnek tűnt.
Azt hiszem, hogy egyelőre nem én vagyok ennek a szérumnak a célcsoportja, de elképzelhetőnek tartom, hogy beszerzem majd még, amikor aktuálisabb lesz. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. május 11.

nekoSX

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. november 29.

Hónapokig állt a polcomon mire rájöttem mire is jó igazán. Korábban használtam egész arcra, hidratáló alá, de csak szárított, felkenve "húzta" a bőröm, ráncok ellen szerintem sem ér semmit. Feltölteni végképp NEM tölti fel az arcot..Viszont a legcsúnyább pattanást, gyulladást is gyönyörűen gyógyítja. Este felkenem, már másnapra láthatóan lehúzza a gyulladást és 2-3nap alatt pedig szépen rendbe rakja a bőrt, hegesedés nélkül. Ezért csak lokálisan használom alkalom szerűen, a problémás helyekre, ha vannak. Így 2éve állandóan újraveszem, ha elfogy. Arra azért még kíváncsi lennék,h a többi hyaluron terméknek is csak a savból adódó hámlasztó funkciója működik igazán és nincs egyéb hatásuk?

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. november 29.

laszti

2017. június 5.

Kúraszerűen használtam. Nincsenek komoly ráncaim, így erre vonatkozóan nem tudom értékelni. A használata során a bőröm felfrissült, mintha megújult, picit megfiatalodott volna.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. június 5.

revontulet

2017. június 4.

Jo kis szerum ar-ertek aranyban meg foleg. Mindenkeppen ra kell hidratalni, de ugy jol mukodik. Azert vonok le egy csillagot, mert nalam kijott par pattanas amig hasznaltam, ezert csak kuraszeruen tudom hasznalni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. június 4.

Coconuttree

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. március 20.

Az üzletükben lévő mindig kedves és nagyon jártas eladólány ajánlotta nekem ezt a szérumot, mivel eddig a Vesztát használtam, és most kifejezetten a ráncokra kerestem valami ütőset. Az összetétele és a kézpróba is már meggyőzött. Nagyon könnyű, zselés állaga van, ami gyorsan beszívódik, azonnal selymes bőrt hagy maga után. Az illatán leginkább a kamillát érezni, ami gyorsan elillan, tompul. Az arcomon immáron 2 hete használom, csak éjszakára, a Veszta alá felkenve. Hihetetlen, de az arcom láthatóan feszesebb lett és simábbá vált, amit a kolléganőim is megjegyeztek. Nagyon elégedett vagyok, és bár drága a termék ára, mégis azt kell mondjam megéri! Ezúton is köszönöm szépen a tanácsot!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. március 20.

Antioxidánsok: Leontopodium Alpinum (Edelweiss) Extract
Gyulladáscsökkentők: Leontopodium Alpinum (Edelweiss) Extract
Hidratálók: Glycerin, Hyaluronic Acid

Ez a kozmetikai összetevő nem más, mint a jól ismert levendula virág vizes kivonata. A levendulavirág pontos hatásairól meglehetősen ellentmondásos kép bontakozik ki, ha az ember olvasni kezdi a szakirodalmat. Egyes források alapján az illóolaj, és az aromavíz alapanyagai nem éppen hasznosak, sőt néha toxikusak is lehetnek. Más források szerint viszont kiváló bőrnyugtató, méregtelenítő bőrápolószer. Az aromaterapeuták majd minden bőrtípusra ajánlják használatát.

Glycerin h 0 0

Természetes emulgeálószer, emulzió stabilizáló anyag, melynek a természetes lecithinnél jóval nagyobb a stabilitása hővel és levegővel szemben. (Forrás)

Havasi gyopár kivonat, melyet a kozmetikumokban antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevőként használnak. Paula Begoun szerint az összetevő a bőrnyugtató képességét a benne található természetes bőrnyugtató hatással rendelkező lignannak köszönheti, illetve egy leontopodium sav néven ismert vegyületet is tartalmaz, amelyről kutatások is kimutatták, hogy erősíti a bőr védőrétegét és csökkenti az érzékenység jeleit, ezzel elősegíti a bőr ellenállóbbá válását a környezeti agresszorokkal szemben.

Gélszerű összetevő, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint sűrűség- és emulzióstabilizáló anyagként használatos segédanyag, ami bőrkondícionáló hatással is bír. Paula Begoun nem kiváló, de megfelelő összetevőnek tartja.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Hialuronsav. A bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (NMF, natural moisturizing factor), melynek kiváló vízmegkötő képessége van, akár saját súlyának 1000-szeresét is képes megkötni. A kozmetikumokban alkalmazva a hialuronsav képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.  Részletes információ a itt és itt

levulinsav sója. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondicionáló hatású összetevő, a Truthinaging információ szerint pedig mikróorganikus hatása révén tartósítószerként is használatos a kozmetikumokban. Gyakori összetevője a mesterséges tartósítószerektől mentes natúrkozmetikumoknak.

A Pullulán az Aureobasidium Pullulans nevű mikrobiális gombafaj keményítőjéből állítható elő. Mivel poliszacharidokban gazdag, ezért hatásos vízmegkötő. A CosIng besorolása szerint felületi hártya képző, a krémeket homogénné tevő segédanyag. Paula Begoun szerint antioxidáns tulajdonsággal is rendelkezik.

A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.

Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.