Laylie
Ultra-Deep Technology™ technológiával készült szemránckrém, mely extra hatékonyan juttatja el a hatóanyagokat a bőrbe. A krém, a benne megtalálható bakuchiolnak és a koreai rizskivonatnak köszönhetően javítja a ráncok és a szem körüli finom vonalak megjelenését, míg a bambuszhajtás-kivonat az antioxidáns hatásért felel.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.17. 00:06 - 2025.03.14. 08:48
Szép összetevőkkel rendelkező, illatmentes, kicsit vastagabb textúrájú (mégis könnyen kenhető) szemkörnyékápoló. Én az esti rutinomban használtam, mert azt tapasztaltam, hogy kell némi idő, amíg rendesen beszívódik. Hatását tekintve bár ad egyfajta hidratáltság érzést, extra eredményt nem látok a több hónapos használat után sem. Egy basic szemkrémnek gondolom, ami a finom ráncokkal sajnos nem tud megbírkózni. A pumpás kiszerelés szuper lenne, viszont még félig volt a tubus, amikor már nem tudta megfelelően adagolni a krémet, ezért kénytelen voltak a csomagolást kettévágni.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.07. 09:51 - 2024.06.22. 14:29
Az első bakuchiolos termékem volt. Mintát próbáltam. Tetszett, szépen kenhető, jól lehet rá sminkelni is, nem csípte a szemem és gyönyörűek az összetevői.Meg fogom venni a teljes kiszerelést is, ha elfogy az aktuális szemkörnyékápolóm.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.07. 09:51 - 2024.06.12. 14:30
Tetszik a pumpás kialakítása, kevés is bőven elég a két szem alá. Hidratál, de sokáig ott "csücsül" a szemeim alatt, ami picit szokott zavarni. Nagy változást nem tapasztoltam, de egy kellemes krémes hidratáló. Irrítációt nem tapasztaltam.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.17. 00:06 - 2024.02.27. 18:06
Amennyire szeretem a márkát, annyira nem vagyok elégedett ezzel a szemkörnyékápolóval. 7-8 hónapon keresztül próbálkoztam vele, azonban nem szerettem meg, a szemem alatti karikákon és fáradt kinézeten egyáltalán nem segített - teljes mértékben nem haragudhatok rá, nem is ez a fő ígérete a terméknek, azonban a Haruharu hivatalos oldalán ez is szerepelt, így ilyen elvárásokkal is kezdtem használni. Nem csíp, nem irritál,illatmentes, jól rétegezhető, de nem több egy egyszerű hidratálókrémnél - számomra a bakuchiol egyáltalán nem tudja helyettesíteni a retinoidokat. Ha csak hobbiból kenegetnél valamit a szemed alá, arra tökéletes (pláne az árát figyelembe véve), ha érdemi változást szeretnél látni a szemkörnyékeden, érdemes inkább mást keresni.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.18. 14:20 - 2024.01.04. 16:24
Illatmentes, nem irritál, nem csípi a szemem, jól beszívódik. Persze csodát ez sem tesz, de teszi a dolgát, ami tőle elvárható, nekem bejött, újravevős (a naptejük mellett, amit szintén nagyon szeretek)
2023.11.28. 20:41
Eddigi legjobb szemkörnyékápolóm. Jó az állaga, nem hagy ragacsos érzetet, nem irritál. Tetszik a pumpás megoldása. Tökéletes rá sminkelni is.