Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Laylie
2025.03.25. 09:48
Hidratáló hatása van, de igazából semmi különös nekem. Nem lesz újravevős.
2025.03.15. 11:20
Erről a tonerről semmi rosszat nem tudok mondani. Szerintem minden bőrtípusra alkalmas, nem ragad, remelül hidratál, minden rutinba beilleszthető. Csak ajánlani tudom.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.29. 09:44 - 2025.03.06. 22:23
Na, nekem ez úgy néz ki nem jön be. Eleinte, az első pár alkalommal le voltam nyűgözve a bőrfeltöltő hatásától. Egyfolytában tapiztam az arcom, mert olyan puha volt, mint a babapopsi. A homlokomon van egy vízhiányból fakadó "ránc", az konkrétan néhány használat után teljesen eltűnt, pedig eddig se gagyi cuccokat kentem az arcomra. Azt hittem megtaláltam a szent grált. Aztán néhány nap után elkezdtem "tocsogni". Egy hét után már nem bírtam elviselni esti és reggeli használattal így váltottam csak esti használatra. Így jelenleg elviselhető, de tél van és hideg. Nem hiszem, hogy nyáron ezt tolerálni fogom. Konkrétan már nézegetem, hogy milyen más tonert tudnék venni helyette, pedig gyűlölöm nem elhasználni a dolgokat, főleg ha nem volt a legolcsóbb. De rá kell jönnöm, hogy nekem egy könnyű vizes toner kell, pedig nincs zsíros bőröm. De ennek a terméknek "teste" van. Az én bőrömet elnehezíti. Csodálom, hogy itt mindenki teljesen elégedett. Azért nem pontozom le nagyon, mert tényleg hihetetlen feltölti a bőrt, akinek száraz, vízhiányos bőre van annak ez megváltás lehet. De én például zsíros bőrrel nem venném meg. Még hidratálókrém helyett sem.
2025.02.13. 20:11
Az egyik kedvenc tonerem. Irtó jól hidratál, tökéletes, ha nem akarok többféle hatóanyagot egymással kombinálni.
2024.12.11. 09:03
Csoda toner! Régóta használok magas koncentrációjú hyaluron tonereket, eddig az Inisfree és a Hada Labo Gokuyjun voltak a kedvenceim. Ezt a tonert a feketerizs kivonat miatt szerettem volna kipróbálni, amiről már sok jót olvastam, és tényleg működik. Már egy hét használat után olyan puha a bőröm, mint a babáké, és valóban feltölti, hidratálja a kombinált bőrömet, nem pedig tovább zsírosítja. Az Édesanyám 60+-os szuper érzékeny bőrével szintén csodát tesz. Nem ragad, gyorsan felszívódik és nagyon jó alap a rutinom további lépéseihez. Nálam a többi hyaluron készítményhez hasonlóan ez is úgy működik a legjobban, ha még vízes bőrre viszem fel, közvetlenül arcmosás után. Sűrű, géles állagú, pár csepp bőven elég belőle.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.05. 09:27 - 2024.10.15. 13:10
Lassan egy éve használom ezt a tonert, amikor kiválasztottam még sok más tonert is ki akartam próbálni. De annyira szeretem, hogy már nem akarok mást próbálgatni. Felkenve rögtön olyan puha lesz tőle a bőröm amilyen semmi mástól. Zsíros bőröm van, nehéz olyan terméket találnom ami nem ül meg a bőrömön, jól beszívódik, könnyed mégis jól hidratál. Ennél a terméknél ez tökéletesen működik.