Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
birokitti
Utoljára szerkesztve: 2025.04.17. 00:10 - 2025.02.03. 09:42
Számomra “A Fényvédő” :) koreashop-ról rendeltem, mindent is kibír. Kicsit primer hatása van, amit én egyáltalán nem bánok. Nem nehéz viselet. Parfüm és mindenmentes, ez érezhető rajta.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.17. 00:10 - 2025.01.24. 08:41
Eddig kevés olyan fényvédőt találtam ami megfelel annak, hogy nem szárítja/zsírostja a bőröm, nem kukacosodik, lehet rá sminkelni és nem csípi a szemem. Ez minden szempontból tökéletes! :) Egy vékony fehér réteget hagy maga után, de általában sminkelek, így nem látszik, de smink nélkül sem néz ki furán.
2024.05.11. 09:34
Talán az eddigi legjobb fényvédő, amit valaha használtam. Két nagy pumpányi adagot viszek fel, amit pikk-pakk el lehet oszlatni. Igen, fizikai, tehát hagy egy enyhe réteget, amiért hálás vagyok, mert nagyon fehér a bőröm. Csodás sminkalap, teljesen feltölti az arcot és mattá varázsolja egész nap. Nyilván a száraz részeket azért ki tudja dobni, viszont a magas cinkoxid miatt szépen lehúzza a pirosságot. Imádom!
2024.01.05. 12:31
Tényleg teljesen matt finish-ű fizikai fényvédő, de hagy egy pici fehér réteget. Nem csípte a szemem, ami nálam ritka. Kicsit szárítja a bőrt, de összességében jó viselet, nem kukacosodik, nem fénylik.
Utoljára szerkesztve: 2023.10.19. 12:25 - 2023.10.15. 20:56
Elhasználtam egy tubussal, de nem győzött meg sajnos. Elképesztően szilikonos, nagyon púderes, matt lesz rögtön, nehéz utána bármi egyebet (alapozó, korrektor) rákenni, pedig muszáj, mert bizony fehér réteget hagy. Viszont nem irritált, kirándulásokra elhasználtam, de második tubussal nem fogok venni belőle.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.17. 00:10 - 2023.09.23. 16:32
Nagyon érzékeny bőrre is szuper fizikai fényvédő. Szép matt finishe van, amit egész nap tart. Nem kukacosodik, illatmentes és nem irritál egyáltalán. Szerintem hidratáló fölé jobb kenni. Egy enyhe fehér réteget hagy maga után, viszont elmúlik hamar.