Szérumok, Kezelések

Helia-D Cell Concept 4X Hialuron Szérum

4.5
Hozzáadva 2024.07.09.by

wishes

A megfelelő hidratálásra életkortól függetlenül minden bőrtípusnak szüksége van. Hiányában a bőr szárazabbá, rugalmatlanabbá, fakóbbá válik, az apróbb ráncok felerősödnek és újabbak is megjelenhetnek. A bőr vízhiányának pótlására kiváló összetevő a hialuronsav, mely mellékhatások nélküli azonnali és intenzív hidratálást biztosít. Nem véletlen, hogy főszereplésével alakították ki a Cell Concept 4X Hialuron Szérumot, amiben négyféle molekulaméretben található meg a komponens. A szérumnak köszönhetően nemcsak a bőrfelszín, de a bőr mélyebb rétegei is hidratáltabbá válnak. Átfogó hatását még

teljesebbé teszi a panthenol, ami kiváló bőrnyugtató tulajdonságokkal bír.

2024.09.19. 05:01

Tesztelésre kaptam a terméket. meglepően folyékony, vizes az állaga, de rendkívül jól beszívódik. Mindig benedvesített bőrre viszem fel, és egy pillanat alatt beszívódik azbarcomon lévő vízzel együtt. Alig hittem el! Felvitel után pedig olyan, mintha semmi sem lenne az arcomon. Plusz pont, hogy illatmentes. Újra fogom venni!

Utoljára szerkesztve: 2025.02.03. 06:06 - 2024.09.14. 14:19

Tesztelésre kaptam. Alaposan kipróbáltam. Állaga mint a víz, vigyázni kell vele, a testesebb szérumokhoz vagyok szokva, először meglepő volt számomra. 🙂 Illata enyhe virágosra, hyaluronsavra emlékeztető, de inkább nincs neki. Vizes arcra való felvitel után egy pár másodpercig ragacsos marad, de ez hamar megszűnik, beszívódik és csak a puha bőr érzete marad utána. Az én arcbőrömre tartósabb használat után sajnos mégsem volt kedvező hatással. Kipróbáltam kézfejre vagy máshová és ott jobban működik, hidratáltabb hatást kelt. Összességében nem rossz szérum, de az én arcbőrömre nem ez vált be a legjobban. Örülök, hogy kipróbálhattam, már kíváncsi voltam rá. 🙂

Utoljára szerkesztve: 2024.08.20. 20:16 - 2024.08.20. 17:33

Tesztelésre kaptam a szérumot,a termék azt nyújtja amit ìgér, megfelelően hidratál,nem hagy maga után ragacsos,vagy kellemetlen érzetet. Nincs illata,nem irritálja az érzékeny bőrömet,könnyed nyári hidratáló szérumként szerintem megéri az árát.

2024.07.25. 18:09

Tesztelésre kaptam, eddig minden szuper vele, kicsit ragacsos de csak addig amíg be nem szívódik nekem nagyon gyorsan beszívja a bőröm és nem nehezíti el.Javarészt víz bázisú termékeket/sminkeket használok, teljesen kompatibilis vele,nem kukacosodik ..stb. A hidratáló hatásával is elégedett vagyok eddig, de még jövök egy updattel addigis megelőlegezem neki az 5 csillagot. Az illata lehetne jobb, de ugye nem ezért vesszük (eddig sem voltam kibékülve valahogy egyik szérumom illatával sem)