Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Helia-D Professional Pándi Meggyes Kollagénes Gél

4.3
Hozzáadva 2016.10.10.by

Potyos

A Meggyes Kollagénes Gél, a benne lévő gazdag hatóanyagok, meggy és tengeri kollagénnek köszönhetően, minden bőrszépítő tulajdonságot koncentráltan magában hordozza. Zselés állaga miatt a bőrt mélyen feltölti és hidratálja. Kiválóan alkalmazható iontoforézis illetve ultrahangos kezelésekhez.

-tól

Utoljára szerkesztve: 2018.11.23. 11:46 - 2018.11.15. 17:19

Jól működik a seborrheás bőrömön. Kellően hidratálja, gyorsan beszívódik. Az elején nagyon rossz véleménnyel voltam róla, de az a hámlasztó hibája volt. Amint elhagytam, elkezdte szeretni a bőröm. Jól lehet rá sminkelni, gyakorlatilag beissza a bőröm. Nem okoz pattanásokat, sőt mintha kevesebb lenne.

2017.08.23. 11:47

Kellemes a gél állag, krémhez keverem, de az illata durva.

2017.04.12. 18:55

Szuper géles termék. Könnyedén beszívódik a bőrbe, semmi zsíros érzet . Prímán lehet rá sminkelni. Ára is baráti. Egy gondom van csak vele, hogy iszonyat könnyezik tőle a szemem, mint az Aqua Boomtól. Ettől eltekintve nagyon bejön. Illata tiszta meggylé :) . Szeretem. :)

2016.12.06. 22:08

Okéé, ez tényleg géles állag, amit olyan gyorsan beszív a bőröm, hogy azt öröm érezni. Nagyon erősen érződik a meggyes, nekem kicsit HubaBuba illat, ami nagyon tetszik. Egyszerűen csak elnyalogatnék egy tubussal. Viszont sokak számára ez zavaró lehet, minden estere én szeretem. Nekem egy apró, de annál nagyobb problémám van, a szemem alá is kennék belőle, hiszen ott a legláthatóbb a vízhiány, és csíp. Mármint a szemem elkezd könnyezni, piros lesz. Ez hamar elillan, pár perc, de azért ez eléggé kellemetlen, mínusz egy csillag. De ha kihagyom ezt az apró részt, akkor semmi gond! 2 hete használom, és a pofim olyan kis puha, úgy szeretek hozzá érni. Akiknek nagy hidratálásra van szüksége azoknak viszont ez nagyon kevés, és ebben a hideg időben (december) talán mindenkinek kevés. Én a kozmetikusomtól szereztem meg, de ha valaki nem is veszi meg, kérjen egy próbát, nagyon kellemes lesz :)