hdori23
A nappali krém ápoló makadám- argán- és avokádóolajban gazdag a puha, élettel teli bőr érdekében. Az organikus baobab- és amarántmag-kivonat antioxidánsokkal segít a bőr természetes védekezőképességének erősítésében, míg a kellemes vanília-karamell illat gyönyörködteti az érzékeket.
2021.04.07. 18:12
Enyhe, visszafogott illat, különleges selymes textúra. Kombinált bőröm van, így nekem bőven elég a hidratálása. Én este használom szérum után. Kevés is elég belőle, érdemes akció keretei között vásárolni a márkától.
2021.02.15. 12:14
Én nagyon szeretem ezt az arckrémet. Télre kicsit kevés viszont a nyári időszakban tökéletes volt. Gyorsan beszívódik nem kellt a bőrön zsíros hatást, smink alá tökéletes. Az egyetlen általam kifogásolható dolog az benne hogy tartalmaz parfümöt, jobban örülnék lenni ha illatmentes lenne.
2021.01.02. 16:06
Nemrég használtam el teljesen a krémet, elég sokáig kitartott, viszont a végére már azt éreztem, hogy kellene a változás. Jól hidratál, állaga lágy, illata kellemes, könnyen beszívódik nem okozott semmilyen rosszat a bőrömnek, de szerintem csodákat sem tud művelni. Az árát nem éri meg, érdemesebb csomagba venni.
2020.10.29. 05:39
Mikor próbaképp megrendeltem, nem hittem volna, hogy ekkora pozitív csalódás ér. Az illata kellemes, a krém állaga nagyon lágy, könnyen felkenhető, és az arcbőröm hamar be is szívja. Érdemes több terméket egyszerre vásárolni, és akkor még olcsóbb lesz a rendelés :)
2020.10.26. 09:16
Nagyon szeretem ezt a terméket a CARA termékcsalád (általam próbált) többi tagjával együtt. Imádom az illatát, nagyon könnyű kis nappali krém, hamar beszívódik, táplálja a bőrömet anélkül, hogy zsírosítaná vagy elnehezítené. Nem várok tőle semmi extrát, de egy kellemes tápláló arckrém.
2020.08.08. 07:11
Jó krém de nyilván 9400 forintért ebben az arkategoriaban nem éri meg, én csomagban rendeltem még 3 termékkel együtt, úgy jó volt, de önmagában sosem rendelném meg ennyiért. Hoz egy teljesen jó hidratáló krémet, de ezt kb az 1500 forintos krém is megcsinálja. Természetesen a sok természetes összetevője miatt én 4 csillagot adok neki. :)