Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
csaktom
Az Ayurvédikus Babchi növényből származó Bakuchiol szérum 100% -ban természetes kezelés, amely tompítja a finom vonalak és a ráncok megjelenését, miközben a hidratáló hatása is figyelemre méltó. Elég gyengéd a legérzékenyebb bőrtípusok számára, a Bakuchiol együttműködik a bőrrel, hogy a természetes növényi kivonat erejével enyhítse a finom vonalak és a ráncok megjelenését. Az egyedülállóan pompás, zselés textúrájú vízbázisú szérum szinte beleolvad a bőrbe, azonnal hidratálást és a bőr selymes puhaságát biztosítva.
Utoljára szerkesztve: 2021.03.16. 10:00 - 2021.03.16. 07:07
Haloványlila, nyálkás-nyúlós-kocsonyás, zselészerű anyag. Naaagyon szeretem, igazán szórakoztató! A pipettájával könnyen adagolható, azonban van, hogy le kell húzni a végéről cuccot, ami a nyúlósságból adódik. Maga az üveg masszív, minőségi érzetet kelt. Könnyen beszívódik, bár mintha hagyna maga után egy vékony filmréteget, reggeli mosakodásnál még érződik némi síkosság a bőrön. Volt, hogy hidratáló fölé került (kb. fél órával), vagy valamilyen vizesebb szérum és arckrém közé, viszont valami miatt mindig csak este használtam. Ekkor nem veszett össze semmivel. Kampányszerűen kenegettem, nem folyamatosan, a bőség zavara ugye, ami a kencéimet tartalmazó fiókot jellemzi. Hogy a jó öreg retinol teljesítményét összességében überelné-e, nem tudom. Annyi viszont biztos, hogy érzékeltem a nyugtató, gyulladáscsökkentő hatását, amikor még az átlagosnál is több pati jelenik meg az arcomon. Mindenkinek ajánlom, aki hozzáfér!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.