apolka
Egyedülálló, teljesen természetes formula a Herbline-tól, mely megvédi a bőrt a nap, a szél, az ultraibolya sugárzás és a forróság betegséget okozó hatásaitól, segíti a kisebb kiütések, nap és a hóégések gyógyulását.
Védőpajzsot képez a test felületén, mely véd a betolakodó elemektől, miközben hidratál is.
Aloe Vera gél segít abban, hogy a bőrből kitisztuljanak a szennyeződések és a sminkben lévő méreganyagok, valamint gyógyítja a horzsolásokat. A természetes tejsavat ősidők óta használja az Ayurveda (joghurt savként).
Utoljára szerkesztve: 2016.02.20. 18:56 - 2016.02.20. 18:55
A lent emlitett osszetevo problemat leszamitva vegul hasznalgatom a termeket. Amiota rendszeresen ezzel kenem este az arcom sokkal jobb a helyzet. Kevesebb a szaraz foltom, nem huzodik a borom annyira. Elsore nehez es zsiros erzetu, de a megfelelo mennyiseget eltalalva teljesen beszivodik, puha bort eredmenyez. Amit nem szeretek benne, hogy sokaig kell simogatni a boron mire beszivja. Ezen kivul a tegelyen szerepel a napraforgo olaj aminek nagyon nem orulok, ezert biztosan nem fogom ujravenni, mert a magvak olajai nekem ekcemat okoznak (az arcomon szerencsere nem jellemzo), de azert ovatos vagyok vele. Elhasznalom mert nem rossz, de az osszetevoket ovezo homaly nekem csalodast okozott a goloka termekekkel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.15. 22:13 - 2015.03.10. 22:47
Egy hónapja vettem meg a mini kiszerelést, nappalra használom, még egy kicsi van belőle. A télen nagyon kiszáradt az arcom, kipirosodott, hámlott. Ez a krém ebben az egy hónapban rendbe rakta, a szárazság megszűnt, a pirosság is enyhült. Ráadásul mindezt úgy, hogy nem jöttek ki tőle rajtam pattanások és nem zsírosította túl az arcom (más száraz bőrre való krémeknél ez szokott nálam lenni a probléma). Nedves bőrre viszem fel, úgy könnyebben beszívódik. Ha elfogy, tervezem megvenni a nagyobb kiszerelést és a gyártó más krémjeit is kipróbálom, először mini formában.Update: Megvettem a nagy kiszerelést, de végül nem tudtam arcra elhasználni. Hosszú távon oda mégsem jött be, zsírosított. Kézre viszont szuper.
Utoljára szerkesztve: 2015.05.13. 22:10 - 2015.01.21. 00:41
Évek óta használom, a kezemre kezdtem, ami nagyon száraz volt- remekül használt. Egyszer a karomon volt ilyen libabőrhöz hasonló kiütés, 2 nap alatt elmúlt tőle. Mert ugye irrtált bőrre, pelenkakiütésre is jó a leírás szerint-hát az előbbit tanúsítom, nagyon jól nyugtatja a bőrt. Arcra is használom, természetesen, elsősorban éjszakai krémnek, mert sűrű állaga van, és elég tartalmas, de egyáltalán nem zsíros. Vékonyan kell felvinni, nem kell belőle sok egyszerre. Mostanában kicsit háttérbe szorult, mert több krémet is használok párhuzamosan, meg ezt hideg időben szeretem jobban. Drogériás krémek is kerülnek ennyibe, de meg se közelítik. Az illata is kellemes. EZ nagyon jó krém.
2014.12.01. 18:05
Szuper hipoallergén krém, a legérzékenyebb bőrre is használható. Kissé sűrű, rettentő kiadós, a kis kiszerelés is hetekig elegendő. Nyáron talán túl sok, de a hidra 5 zselével együtt felkenve szépen felszívódik. Viszont így hideg időben önmagában, nedves kézzel használva borsónyi mennyiség is elég belőle. Észrevettem viszont, hogy kissé világosítja a bőrt, aminek én annyira nem örülök. Az összetevői is szépek, megéri az árát.
2014.07.16. 12:22
Arckrémként használom. Nagyon szépek az összetevői, rózsaszínű, lágy, könnyen kenhető krém. Allergiás reakciót nem tapasztaltam, fantasztikus a hatása. Ilyen puha még egy arckrémtől sem lett a bőröm, mint ettől a krémtől. Az érzékeny, kissé száraz bőröm gyorsan beissza, nem lesz zsíros érzetű. Nagyon elégedett vagyok a termékkel és ajánlom kipróbálásra!
Utoljára szerkesztve: 2014.09.14. 06:53 - 2014.05.14. 16:42
Update: azóta is rendszeresen veszek belőle kis kiszerelést, nekem talán ez a legjobb herbline termék. Remélem, sose vonják ki a forgalomból.... Az illata és az állaga nem rajongásom tárgya, de a hatása az igen650 forintért vettem egy kis kiszerelést belőle. Amikor felkentem, nem pirosodott ki a bőröm tőle sehol. Ez a legfőbb érdeme egyébként: rajtam ez egy zsíros krém közepes hidratálással, és a legjobb tulajdonsága, hogy semennyire sem irritál. Annyira tápláló = zsíros, hogy így tavasszal (és gondolom nyáron) nem tudom naponta használni, elég a heti 1-2. Nappalra meg sem próbálom, nem mintha nem szívódna be a végén, de van ennél jobb megoldás is. De zsírosság alatt nem egy disznózsíros, be nem szívódós állagot értek, inkább nagyon puha arcot, ami azt az érzést kelti, hogy azért egy itatóst rányomva hagyna némi foltot. A zsíros zónákat azért mindenképpen ki kell hagyni.Szóval kevert bőrre inkább csak éjszakára, helyileg, krémpakolásszerű gyakorisággal. Száraz bőrűeknek ellenben lehet, hogy rendszeresen is használható lenne. Gondolkodom rajta, hogy télre megveszem majd teljes kiszerelésben. A szaga iszonyatos, olyan régies parfümös krém... és még erős is. Ez is jelzi, hogy a valóságban nem minden illatanyag irritáló, bár lelkileg ez is az az tuti...