Pakolások, Hámlasztók

Herbline Arany-Sáfrány Arcpakolás

Hozzáadva 2014.03.10.by

idusmidus

25 g

Ez az indiai szépség-rasayana, valódi arany és sáfrányolaj keveréke, mely a bõr mélyérõl nyújt tartós kezelést. Méregtelenít, táplál és tartósan fiatalít. Ajánlott smink elõtti arcpakolásként, amikor különleges alkalmakra szépítjük az arcbõrt.

Hatóanyagai: AloeVera gél, arany, sáfrány olaj.

Kiszerelés: 25 g

2018.12.09. 12:58

Kis kiszerelésben vettem pár Herbline krémet, többek között ezt is. Nekem nagyon bevált mindegyik! Puha bőrt eredményez és a kis csillogó szemcséknek köszönhetően kedves, egyáltalán nem zavaró vagy zsírosnak ható csillogást ad. :) nagyon kis mennyiség is elég belőle, szerintem megéri az árát. Ha elfogyott mindenképp beruházok egy nagyobb kiszerelésbe!! :)

2013.07.26. 20:55

Egy barátnőm ajándékozott egy minikrémet, hogy próbáljam ki a dagadozó visszeremre...Talán történt valami, de áttértem arcápolásra, a kisebb nagyobb sérüléseket, gyulladásokat kenegettem s néha hidaratálásként ill. hangulat fokozásként(mégiscsak delux élmény, ha arannyal kenegeti magát az ember lánya). Azóta többször vettem, de mindig a mini verziót. A többi Herbline minikrém, amiket nem használtam olyan gyakran beszáradtak sajnos, úgyhogy a kísérletezést koncentráltan kell csinálni- ha elfelejtkezik az ember róla, könnyen pórul járhat. Amúgy elég kiadós tud lenni egy ilyen kis tégely is.(Én a Múzeum krt.-i bioboltban veszem)