„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Hofeherke
Az egymás hatását erősítő, természetes A,C,E, Q10 vitamin komplexe a legütősebb csapat a szabad gyökök ellen! Regeneráló és hámvédő hatásuknak köszönhetően megakadályozzák a gyulladásos folyamatokat és ellensúlyozzák a napfény általi bőrkárosodást. Bio növényi olajai feltöltik a bőrt tápanyagokkal, de ne ijedj meg, nem lesz zsíros a bőröd, a krém kifejezetten lágy és gyorsan felszívódik. A termék alapja bergamott narancs és neroli hidrolátum, főbb hatóanyagai argánolaj, zabolaj, sárgabarackmag-olaj, jojobaolaj, homoktövishús-olaj, gránátalmamag-olaj, vadrózsaolaj. A benne található bio-aktív hialuronsav egy bőrünkben is megtalálható természetes nedvességmegkötő anyag, mely mint egy mágnes magához vonzza a nedvességet, feltöltve a bőrt.
2023.01.12. 14:02
Nappalra - ősszel és télen - mindig ezt a krémet használom (alatta egy ránctalanító szérummal), nagyon szépen tölti, táplálja az arcomat. Meg vagyok elégedve vele, nem okoz neki gondot sem a hideg időjárás, sem a rákent alapozó. Kiváló választás volt!
2022.12.13. 12:36
Csatlakozom az előttem szólóhoz, két hete használom a krémet, nagyon szereti a bőröm. Pillanatok alatt helyreteszi a zsíros részt (nem fénylik az arcom), miközben táplálja az orcámat is, ahol szárazabb. Az állaga sűrű, de nem nehéz. Ár-érték arányban magasan a legjobb azok közül, amit eddig használtam, de veri még a drágább termékeket is. Éjszakára, nappalra is ezt használom. Kis csodakrém.
Utoljára szerkesztve: 2022.12.18. 16:51 - 2022.11.18. 18:35
Nem tudom, hogy változtattak-e az összetevőkön az elmúlt évben, mindenesetre nekem ez néhány használat után öt csillag. A krém valóban testesebb, mint egy nappali arckrém (én egyébként eddig az Estée Lauder Pomegranate géles krémjét használtam, az pillekönnyű), viszont jól rétegezhető, könnyen beszívódik és inkább táplál és hidratál, mint nehezít a nap folyamán - míg a géles krém nekem kukacosodott és zsírosodott tőle az arcom, hiába volt könnyű a felvitelekor. Szóval, nálam eddig nagy szerelem, úgy hidratál, hogy közben nem zsírosít, jó tapintású az arcom tőle, és olyan, mintha semmi nem lenne rajtam, nem érzem "nehéznek". Ráadásul kombinált (T-vonal) és vízhiányos a bőröm. UPDATE: Eltelt egy hónap, mióta írtam, azóta is rendszeresen használom. Nem tudom feljebb csillagozni az öt csillagot, de ha tudnám, megtenném. Nagyon-nagyon szereti a bőröm. Nappalra és éjszakára is ezt kenem. Éjszakainak elég tápláló, nappalra pedig elég könnyű. És véééégre nem csillog a homlokom! :)
Utoljára szerkesztve: 2021.10.08. 08:28 - 2021.10.06. 11:29
Könnyű krém, kicsit elfolyós, ezért könnyen fel is lehet vinni. Az illata is finom, citrusos. A színe pedig az az igazi multivitaminos rostos szín. Az én bőröm az ilyen könnyedebb krémeket szereti, ezért nekem egy nyomás bőven elég. Szépen hidratál, szebb is az arcszínem tőle, de nehezen szívódik be - reggelre sem sikerül neki teljesen. Nyár elején vásároltam és a melegben nekem nagyon sok volt még éjszakára is. A hidegebb idő közeledtével újra próbálkozom majd vele.
2020.02.10. 08:55
A leírás szerint tökéletes lenne a bőrömre. A valóságban viszont sajnos nem így van, nehezen szívódik fel, és pár nap alatt iszonyúan eltömítette a pórusaimat. Nagyon sajnálom, tényleg ígéretes volt, de így számomra használhatatlan. A csomagolása és az illata tetszik.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.